geo*ice wrote:tot pt baj: Ma faci sa-mi pierd vremea explicandu-ti ceva ce nu intelegi. Aici este coltul incepatorului si esti invitat sa mergi la profesionisti. Vezi-ti de treaba ...
Te rog frumos sa ma scuzi ,daca consideri ca te fac sa pierzi vremea esti invitatul meu sa nu imi mai raspunzi !!
"Aici"(asta) este un forum cu circuit deschis care poate fi accesat de orice user incepator sau avansat sau non acvarist...Consider ca am libertatea sa imi exprim opinia public in limita bunului simt .
geo*ice wrote:daca nu-ti convine fa-ti un topic si spune cum ai face tu.
Nu am nevoie sa imi deschid un topic ca sa reinventez roata ! Daca vreau sa modific ceva pe plan acvaristic ,inainte sa deschid un topic imi iau / caut / citesc / studiez toate informatiile de pe net ,iar daca vreau sa aflu parerea personala a acvaristilor mai batrani abia atunci adresez o intrebare .Daca ma critica ,inseamna ca au un motiv intemeiat si atunci iau in considerare sfatul lor ,nicidecum nu fac din asta un "atac la persoana" sau nu-i consider "bagatori in seama" !
geo*ice wrote: eu nu pun scheme si alte chestii din astea complicate) altora care inca nu stiu cu ce se mananca, se gasesc unii care sa zica ca nu e bine si-si dau cu parerea, judecand ce-a facut alalalt. Eu doar am vrut sa le fie unora mai usor, eu am facut asa si imi merge perfect ,ca atare dau sugestii nu oblig pe nimeni sa faca ce-am facut eu.
Tocmai,ca daca ai fi pus o "schema" sau o poza ar fi inteles toata lumea despre ce e vorba ,inclusiv eu (ala mai greu de cap), iar incepatorii ar ingelege mai usor "cu ce se mananca ".
geo*ice wrote:dar asa-i romanul, bagator in seama.
Daca nu ar fi existat acesti bagatori de seama (ma refer la acvaristi cu experienta nu la mine),acvaristica nu ar fi ajuns unde este in ziua de azi.
Ar fi ramas in epoca de piatra unde se incalzea apa cu fierbatorul,se fiarbea apa inainte de schimb,sa punea pamant din gradina in loc de substrat si isi cumparau un sanitar ,ca de pestele asta mananca "caca" celorlalti pesti aaa si sa nu uitam de jandarm (stii tu peste ala care "pastreaza ordinea in acvariu"

) .
Acum ma retrag din acest topic unde am incercat sa dau o mana calda de la degeratul, asa e cand nu ai ce face ,dai si tu mai departe sfaturile pe care le-ai primit de la altii si le-ai probat .
PS : Promit tizule ca nu voi mai posta in topicurile tale nici daca ma injuri

, si inca odata scuza-mi interventia si nesimtirea ca mi-am permis "sa imi dau cu parerea" ,parere pe care tu ai perceput-o inca de la inceput ca pe o ofensa personala .Na ca iar am scris un post kilometric ,asta tot din lipsa de ocupatie