|
Ma numesc Bogdan, de origine sunt din Bucuresti, acum stau in Sibiu. Acum multi ani( cred ca vreo 30 am avut cam 5 acvarii cel mai mare aprox 200l). Cei care au apucat vremurile acelea cu acvarii stiu prea bine cum se cresteau pestii si de ce tehnica dispuneam. Din diferite motive gen:armata, am renuntat la acvarii pentruca nu avea cine sa aiba grija de ele 1.6 ani cat dura aceasta. Pe urma celelalte tentatii adolescentine m-au oprit sa continui. Acum de vreun an am reinceput cu acvaristica( microbul din sange sta la conservat chiar din 30 de ani se pare), dar mai modest, din lipsa de spatiu, am doua acvarii unul de 35 L iar cel de-al doilea pentru puiet are cam 20L( le-am facut cu stiinta din "aduceri aminte" , deci fara a fi evoluate tehnic). Va urmaresc de vreo 2 luni si m-am pus la punct cu foarte multa informatie, care desigur imi lipsea si care cu cat citesc mai mult imi dau seama cat am involuat( aici ma refer la mine) in acest timp. Acum voi reveni in Bucuresti, mai exact in primavara anului viitor si pentruca vreau un colt de natura adevarata in casa mea, imi caut un acvariu. Am studiat toate ofertele de pe forum si aici ma refer la toate cele 146 de pagini( fara exceptie) si inca nu am gasit ceea ce vreau. Adica daca vreau ceva pentru mine, chiar vreau sa fie ceva frumos. Dimensiunile pe care le caut eu sunt: 120x50x60. Dar ca orice om cu pretentii vreau ca lipiturile sa arate chiar bine. Nu ma multumesc doar cu sticla, vreau o sticla frumos lipita. Am vorbit cu Sandu prin pm. Are si acum o oferta fff buna. Crede-ma Sandule ca ai asa cum spui tu "o scula de acvariu", numai ca pentru mine el este mult prea mare ceea ce inseamna ca vor fi mari si cheltuielile de intretinere al lui. Asta este motivul pentru care m-am decis sa nu accept oferta ta. Am mai gasit acvariu la dimensiunile dorite de mine, dar nu mi-au placut lipiturile( ca sa fiu realist nu am putut aprecia corect din poza calitatea lor, si nici nu voi face un drum de 180km doar ca sa le vad, decat daca am drum pe acolo). De aceea nu ma grabesc in achizitionarea acvariului. Prefer sa astept pana apare pe piata ceea ce imi doresc eu, iar daca nu, sa imi construiesc unul le dimensiunile si calitatea dorite de mine. Normal ca si eu voi cauta sa dau pe sticla cat mai putin posibil, preferand ca surplusul de bani sa il dau pe echipamente performante. Si ca sa nu uit: am la ora aceasta vreo 20-30 pui de guppy, 2-3 cm lungime de care trebuie sa "scap"(acvariul meu este mult prea mic si ii pun in pericol pe ceilalti). Ii vand sau ii "donez" daca se poate numi asa pentru 10-15 ron sau ii schimb cu mancare. Poate ma ajutati in acest scop. Am dat 2 anunturi la voi dar probabil ca gresesc pe undeva de nu au aparut(sper sa ma lamuriti voi unde). Cam atat despre mine acum
|
This message was edited 7 times. Last update was at 30/03/2012 22:41:32
|