IP:
Buna tuturor ma numesc Lup Cosmin am 30 ani sunt din Deva Judetul Hunedoara si sunt posesorul unui acvariu de 300 l pe care incerc sal intretin cat mai bine posibil.Acvariu de 300 l lam reamenajat cum am putut si eu.
Mai detin un acvariu steril cu Discusi pe care vi voi prezenta si pe ei.
Eleocharis acicularis nu mai este in acest setup iar Glossostigma elatinoides era proaspat plantata.Ammania sp. "bonsai" tocmai atunci am primito de la cineva din Constanta.
In rest ma bucur ca mati primit alaturi de voi.
Ape limpezi tuturor
Acvariu Home Made 300 litri...
Caracteristici acvariu:
-dimensiuni acvariu:L\100,l\60,h\50,sticla 10 mm.
-volum acvariu 300 l
-nuanta negru
-stand home made confectionat din pal melaminat negru (18 mm)
-dimensiuni stand:L\101,l\61,h\70
Aparatura:
-filtru extern JBL CristalProfi e 1500
-incalzitor Resun 300 w(reglat pe 28 grade)
-tuburi florescente,6x30 w dupa cum urmeaza:
-Osram 865=2 buc,Hagen Flora-Glo =2 buc,Hagen Aqua-Glo=1 buc,Hagen Power-Glo=1 buc
-co 2 de la butelie 10 l
-Regulator de presiune JBL Proflora m001
- Difuzor ceramic
-Test permanent CO2 JBL
Fertilizare:
-substrat JBL Aqua Basis plus 15 litri,JBL Manado 25 litri
-fertilizare lichida Easy-Life ProFito,Easy Life EasyCarbo,Easy-Life Ferro,Easy Life Fosfo, Easy Life Kalium, Easy Life Nitro si Micro si Macro.......
frumos acvariu, frumoase plante.
ceea ce nu-mi place e gazonul, iarba aia de ai taiat-o ca la frizerie.
ammania vad ca da semne de oboseala, dar stiu cat e de greu sa impaci atat de multe plante cu cerinte destul de mari.
de ce nu diminuezi putin numarul lor, astfel de poti axa pe cele care vezi ca o duc bine.
Daca te tii serios de treaba eu cred in 1-2 ani , vei fi printre primii 10 aquascaperi din Romania , fara sa ma hazardez .
Felicitari Si o prezentare de nota 11 cu plus De pus in rama
Salutare Cosmine, imi pare bine ca ne vedem si aici. La fel ca si tine si eu sunt nou venit pe forum si deja nu ma mai pot dezlipe de el.
Acvariul tau arata super sa vede ca iti place ceea ce faci
Invata de la cei mai buni, pentru a fi mai bun ca ei!
IP:
Deoarece am considerat de cuvinta ca trebuie sa se afle adev?rul ?i despre acvariul cu care am început ?i pa?i gre?i?i pe care i-am f?cut la începutul meu în acvaristica.
Dar dup? nici cinci luni de studiu,sfaturi ?i p?reri din partea prietenilor mei acvaristi,am reu?it sa remediez problemele Acest setup a fost facut in iarna anului 2010