[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AquaNano40 - acvariu de recif mix - um02122  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Ieri am primit un aviz postal, iar azi m-am dust ca o vrabiuta vesela la posta si m-am asezat la coada cu toate babele basinoase.
Ma si gandeam in ce pozitie o sa asez moai-ul, cum lipesc eu niste gsp pe el, ca un om mare, etc.

Cand colo, plm O recomandata de la Sibiu, si-a tras nevasta-mea amenda ca a stationat pe nustiu ce trotuar

Tata trebuia sa mearga sa faca analize, a parcat masina si nu a vrut sa ocoleasca 500 metri pana la trecere, a venit un politist, i-a cerut buletinul si a zis ca din fericire nu ii da amenda, dar dupa 2 saptamani a venit amenda la usa!!!!

My nano reef

[Email]
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pavelescule, imi pare rau pentru suferinta ta. Se pare ca am conspirat involuntar impreuna cu nevasta ta sa-ti jucam o farsa nefericita.

Sper ca nu i-ai scos ochii suplimentar din cauza lenii mele. Pot sa te asigur ca statuia e pe drumul cel bun. Adica am gasit o cutie in care intra la fix, impaturita in servetele de bucatarie, cu o punga etc. Din partea mea, mai am doar mica formalitate de a ajunge la posta care e la 500m de mine in timpul programului. Din pacate nu prea imi vine sa parasesc sectia la pauza de pranz pentru ca nu mai am aceeasi rezistanta pe care o aveam in tinerete.

Acum trei saptamani aveam prezentare intr-o vineri. Dupa ce am sapat prin documente medicale pana la 4 noaptea, am sfarsit prin a nu avea prezentarea gata cand am plecat la serviciu. Am cerut de la sefu sa-mi dea o ora ragaz sa fac prezentarea in ppt. Ghici ce am auzit cand eram la slide-ul cu numarul 5: Crash code, Acute Stroke Unit. PLM, am ajuns pe sectie intr-un minut. Pacientul e inca la terapie intensiva si pare ca nu va veni inapoi la noi. Macar a supravietuit. Eu nu am fost la fel de norocos la prezentare

[Avatar]

IP:

Blue14 wrote:
Tata trebuia sa mearga sa faca analize, a parcat masina si nu a vrut sa ocoleasca 500 metri pana la trecere, a venit un politist, i-a cerut buletinul si a zis ca din fericire nu ii da amenda, dar dupa 2 saptamani a venit amenda la usa!!!!

Daca tata tau nu a semnat un proces verbal, ar face bine sa conteste amenda.

Nevasta-mea a fost prinsa in Londra folosind telefonul mobil la volan. De catre Politia Calare
Mergea la pas prin aglomeratie si incerca sa bage adresa in GPS. Au oprit-o si i-au tinut morala dar nu i-au dat amenda.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/06/2015 23:58:31

[Avatar]

IP:

um02122 wrote:Crash code, Acute Stroke Unit

Acum stiu cine esti! Esti George Clooney si ai jucat in ER!

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

um02122 wrote:... Nevasta-mea a fost prinsa in Londra folosind telefonul mobil la volan. De catre Politia Calare ...

Bah Andrei, in viata mea n-am vazut cai mai mari decat aia ai vostri... am cascat gura la parada si-am dat pe spate la vederea Regimentului de Cavalerie.
Caii sunt imensi, imi inchipui ce impresia faceau acu' 200 de ani (in luptele cu diversi bastinasi desculti).

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2015 10:16:43

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

E posibil sa nu fi vazut cai romanesti de herghelie? Un cal frumos bine crescut e intotdeauna un spectacol impresionant.

Eu am vazut cal de Rusetu si mi s-a parut foarte impresionant. Stiu ca e alta mancare, cal de povara vs cal de calarie, dar am presupus tot timpul ca ne-am obisnuit cu martoagele ordinare hranite prost si muncite prea tare de taranii care le folosesc la caruta.

Fiica-mea face lectii de calarie de la cinci ani. Costa cam cat salariul meu de medic-locotenent din Ro, dar merita. Sper sa nu mosteneasca teama de penibil, complexul de inferioritate si teama de foame stramoseasca. De asta cam toti banii s-au dus in educatie.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2015 19:12:07

[Avatar]
IP:

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

um02122 wrote:E posibil sa nu fi vazut cai romanesti de herghelie? Un cal frumos bine crescut e intotdeauna un spectacol impresionant.

Eu am vazut cal de Rusetu si mi s-a parut foarte impresionant. Stiu ca e alta mancare, cal de povara vs cal de calarie, dar am presupus tot timpul ca ne-am obisnuit cu martoagele ordinare hranite prost si muncite prea tare de taranii care le folosesc la caruta...

Bah, tot ce se poate, vis-a-vis de caii aia de Rusetu.
Repet, caii Regimentului de Cavalerie mi s-au parut niste animale impresionante... cai mari, inalti si zdraveni.
Uite o poza, exemplificativa oarecum.

image

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ce-s bre aschimodiile alea?

Uite acilishea, la bajatu', cai de la tara, sanatosi. A, e si un porc in poze!!

image image
image image
image

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2015 19:42:50

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cre' ca nu "faci proportiile" ... poza mea e facuta cu aparatul tinut sus, cu mainile intinse deasupra capului. Uita-te la cal si la calaret, ca sa vezi cat de mare e calul.
Caii din pozele tale iti ajung pana la umar (cu grumazul).

dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Iti dai seama bre ca am glumit. N-au nici o legatura caii aia "de performanta" cu aia "de la munte, de la tara".
Unii sunt pentru calarit si viteza, altii sunt de povara

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei are dreptate cand se refera la caii de la vechile herghelii, printre care si Rusetu ( Buzau). Eu ma duceam la tara la doua comune distanta de Rusetu, Insa tataita avea o sora in Rusetu si barba-su lucra la acea herghelie. In fiecare vara ( aici ma refer la inceput de '90 ) ma duceam sa vad talanii... ce vremuri?!?!?

Ionut Dumitrascu
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

in copilaria mea(pe vremea lui ceasca) tatal meu a avut un cal in greutate de peste 900 kg, cal premiat la diferte evenimente din judet.
a fost un cal crescut intr-o gospodarie taraneasca care muncea in fiecare zi in agricultura,dar era foarte bine ingrijit.
in legatura cu martoagele de la noi pot sa va dovedesc (cu poze edificatoare) ca in gospodariile taranesti exista foarte multi cai care pot sta alaturi de cei englezesti(ca frumusete ,dimensiuni si putere)
acei cai din garda regala sunt niste specimene obtinute dupa multi ani de selectii si sunt crescuti in niste conditii...pe cand caii de munca de la noi sunt crescuti cu mult devotament de niste tarani simpli
ionut_dt
Senior member
[Avatar]

IP:

Hai ca postez si eu un cal, care mi se pare interesant

Bushkir Curly Horse

[Thumb - 4564349621.jpg]

Ionut Dumitrascu
um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

ionut_dt wrote:Hai ca postez si eu un cal, care mi se pare interesant

Bushkir Curly Horse

Calu' galben al lui d'Artagnan?

[Avatar]

IP:

Eu am lucrat mare parte din anul 2014 la Heatherwood Hospital, care e in Ascot.

Pentru cine nu stie de Ascot, e locul unde au loc cursele de cai patronate de regina, la Royal Ascot Racecourse.

Evenimentul e unul din punctele majore de atractie pentru royalisti.

Asezarea e ca un stadion, cu loje, tribune etc.

Spectatorii sunt asezati pe clase sociale, iar norma vestimentara este diferita functie de locatie.

Lojele regale au acces pe baza de membership, iar membrii isi primesc statutul prin numire de catre membri existenti sau de catre regina. Membrii au voie sa aduca invitati.

Jos pe camp sta in picioare prostimea, la care cerintele vestimentare definesc limitele cam asa: bare feet and bare chest is not permitted.

Intrucat nu ai sansa sa platesti ca sa stai unde ai chef si-ti permiti, am refuzat ideea de a merge sa vad cursele. Se pare ca nu sunt mare royalist

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2015 22:31:51

[Avatar]

IP:

http://www.stiriagricole.ro/rase-de-cai-trapasul-romanesc-are-stramosi-americani-francezi-si-rusi-2067.html

http://www.stiriagricole.ro/rase-de-cai-calul-semigreu-romanesc-2062.html

http://www.stiriagricole.ro/rase-de-cai-calul-hutul-un-supravietuitor-2052.html

[Avatar]

IP:

um02122 wrote:Calu' galben al lui d'Artagnan?
Sau, trenul galben far' de cai?

um02122
Aquamaster
[Avatar]

IP:

M-ai pierdut.
Recunosc in mod oficial ca esti mai batran (si obosit) decat am crezut.

[Avatar]

IP:

Asta e de pe vremea cand o calatorie costa 1 leu

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: