Shubi wrote:Lumina la ochi asa cum e ca-s nerabdator ?
Tre' sa porti sapca cu cozoroc, chiar si in casa... si nu din cauza de Margareta :-)) , ci din cauza de dispersie a luminii...
Ori rama pe bazin (ca sa "ingroape" lumina), ori lupe montate pe leduri... altmintrelea nu-i de trait. E puternica foc, saracia aia de lampa!
Astazi am fost pe la Dragos cel viteaza aka Kirucd sa iau skimmer-ul Atb-beckett (o nou inventie a Maestrului). Dupa cum va dati seama nu avea cum sa nu functioneze impecabil.
Bravo si felicitari inca o data!!!
Cateva poze cu noul monstru din Loch Ness... adica din sump
Dupa o sticla de Cola si un gratar cu mici am reusit sa montam lentilele ledurilor traiasca Alexiu!!
Cateva poze din timpul lucrarilor si un filmulet bonus
This message was edited 3 times. Last update was at 25/05/2014 12:18:50
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
IP:
Nah, am banuit eu ca Dragos nu se lasa pana ce-i iese un skimmer beckett conic Merita sa recunosc faptul ca si lampa imi place (a se intelege foarte-foarte mult)
Sebastian Costin wrote:Pfoaiiiiiii! E superb! Fa cumva si incearca sa gasesti o solutie de filmat sub leduri ... e prea frumos sa nu-i dai o camea calumea!
Da stiu, si pe mine ma scoate din sarite filmatu asta cu telefonul, Panasonicu GH2 nu-l mai am iar Olymusu nu filmeaza deloc. Sapt. viitoare promit sa fac rost de ceva mai de soi cu care sa filmez/pozez. Multumesc pt. incurajari! Btw: ma gandeam sa incerc Zeo
This message was edited 1 time. Last update was at 08/06/2014 20:22:23
„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”