Bah, atata vreme cat se tolereaza reciproc, ma doare-n cur ca-s 2 poponari... nu urmaresc neaparat sa scot pui de la ei.
Vreau 2 pesti care sa se inteleaga intre ei si sa nu-si rupa oasele reciproc. Daca se nimereste pereche si daca ies si pui, e "bonus".
Deocamdata situatia pare ca evolueaza spre "bine", deoarece au inceput sa stea impreuna (dupa 2 zile in care "prospatura" a fost tinuta "la colt").
koala wrote:Bah, atata vreme cat se tolereaza reciproc, ma doare-n cur ca-s 2 poponari... nu urmaresc neaparat sa scot pui de la ei.
Vreau 2 pesti care sa se inteleaga intre ei si sa nu-si rupa oasele reciproc. Daca se nimereste pereche si daca ies si pui, e "bonus".
Deocamdata situatia pare ca evolueaza spre "bine", deoarece au inceput sa stea impreuna (dupa 2 zile in care "prospatura" a fost tinuta "la colt").
@Gabi C: Nu e nicio resemnare, numa' ca aspectul asta nu conteaza deloc... am scos pui de astronotus, pe vremuri. Deci, asta nu ar fi o "premiera" de care sa ma bucur in mod special.
Dane, mi s-a oferit o pereche matura de Cichlasoma Citrinellum si tot n-am renuntat la astronotusi... da' am retinut oferta ta si multumesc! Poate, candva, o sa apelez.
ooo futa-i pestii, a 3`a oara cu noroc deci mai schimba unu din ei si sigur gasesti ce trebe de fapt daca ma gandesc mai bine la norocu tau, chiar si de`i aduci femela, aia probabil e lesbi, asta deja se stie ca e gay si iar canci pui )
Au facut pe 'reaku ... toata ziua stau asa cum ii vezi in filmarea de mai sus.
Din cand in cand, se mai "infoaie" unul la celalalt si se-apuca de falci. Noaptea "clipocesc" si "bufnesc" de zici ca s-a spart acvariul.
E clar ca tre' sa iau masuri... cred ca ma paste un drum pan' la Targoviste.
E clar ca tre' sa iau masuri... cred ca ma paste un drum pan' la Targoviste.
Va astept cu mare placere. As fi incantat sa stiu ca macar o parte din oscarei ajung pe maini bune. Bat spre 5-7 cm, cu tot regretul, trebuie sa dau din ei.
So, treaba-i clara si limpede ca lumina "de la soare".
- duc pestii la un amic,
- ma duc la Dan (la Targoviste) si iau niste pui.
Cu ocazia asta o sa profit si-o sa fac si-o "deratizare" ca la carte... spalat peretii de piatra cu furtunul, spalat nisipul, etc.
Termen de finalizare a tuturor manevrelor: 2 saptamani.
Frumoase sunt lemnele alea, la aia mici o sa le placa la nebunie, poate pana mai cresc bagi si doua tufe de echinodorus din cele mari si chiar o sa aiba aspect sudamerican, de cresc cu ele poate le mai lasa in pace, un timp
@kirucd: Mda, cam ashea s-ar zice. @um02122: Andrei, sare bagam numa' de-o fi cazu de grish... altfel, nu. Am avut, am vazut, nu imi permit.
@ocean: Yeap, sa vedem daca imi iese manevra... ultimu' Echinodorus bagat acolo a trebuit scos afara cu sacul (nu mai incapea nici in galeata de 20 litri).
Uauuu ce fain era, ma tot bate gandu sa mai pun si eu in bazin, as vrea un soi mare(acvariul are 65h) care sa ajunga sa creasca iasa frunzele din afara din apa (cum eu am open top), problema e ca inca nu-s sigur ca am gasit o solutie care sa arate si mai wild/bio pentru radacini, substratul meu e de ~ 1cm si periodic e aspirat tot si spalat, asa ca nu prea stiu in ce sa le plantez(cred ca fara nu rezista), m-am gandit la nuci de cocos pe post de ghiveci mai vad ...