Foarte misto, arata excelent toate "orataniile"! ... mi se pare totusi cam putina lumina, spatele bazinului e in umbra... asa se vede in poza, sau asa trebuie sa fie?
Alex.B wrote:Foarte tare frate! Deci arata super bine, se vede ca undeva la baza este un aquascaper Mi se pare echilibrat, cu siguranta live e mult mai frumos. Mi ar placea sa vad poate mai multe culori si in colturi
Multam, si eu sunt multumit de aranjamentul lui si ce-i drept la pietre m-am chinuit ceva ceva, live ....te astept la mare la o bere sa il vezi In colturi e oarecum dificil dar inca nu e un proiect finalizat, o sa vedem ce mai gasim la noi si se poate adauga in bazin
CristiCP wrote:Frumos bazinul,cu "pompitele" astea o sa fii pe val forever
Normal si nu numai cu pompele
angelfish wrote:Sa inteleg ca sunt iertat pentru operatiunea Vortech?
Foarte frumos bazinul abia astept sa-l vad ''pe viu'' si sa stam la .
Felicitari si ...oricum vin tare din spate
Esti esti, numai cand ma uit la display si e totul gol nu mai vad ditamai pompele parca ma indragostesc....de curent nici nu mai zic
reefer wrote:Cu adevarat ...FRUMOS !!!
Multumesc
Gabriel wrote:Aaaaannddd .... Golden Hands strikes ... again!!!!!
Speachless.
Normal, te asteptai la altceva? si cand te gandesti de cate ori ai venit doar pana la scara si nu ai vrut sa urci tu 2 minute sa vezi frumusete....
kirucd wrote:Bravo Ciprian, frumos Cum e cu vortechurile?
Multumesc Dragos, e ....cum sa fie ....altceva nebunie maxima
koala wrote:Foarte misto, arata excelent toate "orataniile"! ... mi se pare totusi cam putina lumina, spatele bazinului e in umbra... asa se vede in poza, sau asa trebuie sa fie?
Intradevar pe spate parca si eu as vrea putin mai multa lumina , latimea bazinului 60cm e gandita incat front-ul sa fie destul de mare, iar lampa de 6x39 e destul de micuta. Cel mai probabil mi-ar fi trebuit un 8x39 ca sa fie treaba treaba , dar sa vedem poate or sa fie 8x54 si atunci sa am o problema pe lungime caci bazinul va fi mai lung decat lampa
YDarius wrote:Excelent
Thanks!
Si....acum li piz of rezistans ca idee de evolutie-crestere si prezentare :
19.02.2013
30.05.2013
19.02.2013
30.05.2013
25.02.2013 - aproape moarta
30.05.2013
10.02.2013 asa arata cand a ajuns la mine 30.05.2013
IP:
Gabriel wrote:Unii mai jmekeri sheau tras pompe dealea fortec si vin aicia sasi dea aiere. Asa [Ordine de zi]
N-aveti voie pe aici cu bazine din astea. Nu le toleram.
Gabriel wrote:Unii mai jmekeri sheau tras pompe dealea fortec si vin aicia sasi dea aiere.
Asa [Ordine de zi]
N-aveti voie pe aici cu bazine din astea. Nu le toleram.
Da' sti ca postarea aia cu Ordinea de zi a fost schimbata dupa 1 an? A modificat finalul, acolo unde
ma facea basinos parvenit. Finalul este complet modificat. Adica din punctul lui de vedere nici usturoi
n-a mancat nici gura nu-i miroase. Penibil!
de astazi incep si eu sa ma chinui cu un exemplar superb de moorish, cum l-am bagat in bazin in urmatoarele 5 minute a inceput sa "curete" piatra prin spatele bazinului, teoretic separat fata de mancatul de pe pietre cica ar manca si mysis maruntit , deocamdata la mine nu a vrut. Ma incanta faptul ca este destul de grasut .....vom vedea
Click pt 100%
Ca si Cadou , neprevazut, a aparut si un clown tang de 4 cm care momentan e alergat de hepatus si yellow , inca e prin spate si nu am reusit sa ii trag nici o poza, sper totusi sa fie acceptat cum a fost si chelmonul Surprinzator tangii nu au nici un stres cu moorishul , ba din contra inoata pe langa el fara nici un stres
De cateva zile bune am si una bucata scoica multumita colegului Cristi
ce in unele zile se albastreste in altele nu .....mai avem ceva nou prin bazin dar toate la timpul lor