Era culmea sa nu-ti placa ca doar tu l-ai proiectat, eu doar l-am "printat".
E banca vintigi a lu` mama soacra Legat de vin, betivilor, cand primeste omu` coletul de la mine va avea adresa pe el, cica astia de la Fan oficial nu cara lichide, de-ar sti ei cata apa sarata au carat numai de pe forumu` asta , te mai uiti la un vin....
This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2015 18:38:49
Din capitolul baga-mi-as si imi fac acvariu de carantina ca imi bag picioarele.
Cine are experienta/ stie ceva tratamente pentru montipora eating nudibranches.
Daca-mi pierd toate montiporele ma las de meserie.
I slice'n'dice live animals and glue them to rocks!
Eu cu metronidazol, in baie separata am scapat, dar doar cu niste varfuri.
Nici frumos pâna la douazeci de ani, nici cuminte pâna la treizeci si nici macar bogat pâna la patruzeci nu m-am facut. Dar si sarac asa ca anul acesta, ca în anul trecut si ca de când sunt, niciodata n-am fost…(Ion Creanga).
Dupa ce am pierdut montipore din cauza nudibranch-urilor adica le-am scos si facut baie in lugol dar din pacate n-au scapat toate.
in rest fosfatii stau pa la 0.015
nitratii sub 2 , calciu si magneziu in parametri, ph-ul oscileaza intre 8 si 8.2 cu alcalinitatea am ceva probleme adica e pe la 7.7 dKH .
in rest poze:
frumoasa filmarea
pestii par sanatosi
totusi cere un upgrade...mi se pare ca sunt cam mari si cam multi pt bazin...cel putin hepatusu inoata in cercuri
elven wrote:frumoasa filmarea
pestii par sanatosi
totusi cere un upgrade...mi se pare ca sunt cam mari si cam multi pt bazin...cel putin hepatusu inoata in cercuri
+1 pentru parerea lui Andi... aspect general frumos, corali sanatosi si "aratosi"... pesti mari... acvariu mic .
@dragos cred ca e putin cam mica alkalinitatea voiam sa o duc pe la 8.4 nu era neaparat o problema dar nici nu au rata foarte buna de crestere coralii.
@elven mersi de aprecieri. E pe vine si upgrade-ul nu mai dureaza mult
@ koala. De parca nu stii ca am comandat vineri acvariul. in maxim o luna e pregatit si mutat tot. Tre sa vad cum aranjez ploile ca vreau sa mai iau ceva piatra vie si sa-l las gol o perioada pe ala mare. Asa ca tre sa fac o figura cu vietatile. da' om vedea. Cu ocazia asta sa-mi scot si grisul din bazin.
Intrebarea e: de unde imi iau niste piatra vie de buna calitate?
This message was edited 1 time. Last update was at 11/05/2015 08:05:59
bsbircea wrote:... @ koala. De parca nu stii ca am comandat vineri acvariul...
Intrebarea e: de unde imi iau niste piatra vie de buna calitate?
- Bah, am crezut ca nu e voie "sa dau din casa". - Pentru piatra, tine aproape de Dragos... stiu ca vroia sa faca un import mare de piatra, pentru ferma lui. Poate te lipesti de cativa bolovani.
PS: Nevasta NU trebuie sa stie cat costa upgrade-ul... niciodata!
Iti spun eu . Zici ca au donat userii de pe forum. La mine a mers. Acum nu zici si tu ca ai primit totul . Mai spui ca ai cumparat cate ceva dar cu pret derizoriu.