Salutare tuturor!
Astazi cand m-am trezit, am observat ca pompa din acvariul meu, un Trigon 190, nu mai functiona. Am scos pompa, am curatat-o, am umblat si la intrerupator..nimic. durata de functionare de aproximativ 7 ANI!!
Respect Juwell. Au facut o treaba extraordinara!
Dar cand am inceput sa caut aceasta pompa pe internet, am observat ca nu se mai fabrica, fiind inlocuita de modelul Eccoflow 600, care costa 179 de lei! Am gasit-o la emag si macar o cumpar in 6 rate fara dobanda.
Se poate gasi cumva o alternativa mai ieftina? SH, alt model de pompa interna sau poate o pompa externa?
Va multumesc mult! O zi frumoasa sa aveti!
Va Multumesc! Intr-adevar, aceasta este minunea din acvariul meu nano.
Am gasit in linkul de mai jos foarte multe informatii despre ea si despre inmultirea ei.
http://www.aquascaping.ro/acvaristica-de-apa-dulce/plante-de-acvariu/205-egeria-densa Totusi ce nu inteleg eu..ce este cu acele "crengute" laterale? Eu nu am taiat nimic din ea ca sa creasca acele chestii...
Salut Andrei
)) nuuu, cred ca ii voi dona pe aceia pentru ca sunt impotenti cred... Eu mai am niste geamuri de 6 mm 70x40x40 deci mai am un acvariu in plan. Si pe langa aceste doua acvarii mai am unul frumusel si foarte mic. O sa pun si o poza, doua.
Lifalili vor sta in cel mare, gupy in cel mic iar pentru cel de 70x40x40 nu m-am gandit inca pentru ca nu am spatiu sa il fac deocamdata.
Ok, deci eu am un verisor in Bucuresti care ar putea sa sa vada cu tine.
Despre asta vom vorbi prin mesaje.
O zi buna!
Salutare tuturor acvaristilor!
In mini acvariul meu am cateva plante pe care nu le cunosc.
Ma intrebam poate ma puteti ajuta voi cu o denumire ceva.
De cateva zile de cand le-am pus si neonul au inceput sa dezvolte niste ace sau frunze din tulpinile lor, (se vad si in pozele atasate) alea ce mai sunt?
Va multumesc. O seara buna va doresc ;)
Salut! Lasa-mi un numar de telefon intr-un PM si te voi contacta eu. Cu transportul cred ca putem rezolva sa ii trimitem cu un microbuz maine in Ploiesti. O zi buna in continuare.
off...pacat.
Da, cred ca sunt bimaculatus. au un colorit mult mai sters. ai tai sunt foarte rosii Am postat si un filmulet cu ei sa ii vezi. nu este prea clar, dar merge si asa Am o mare rugaminte, daca ma poti ajuta; as vrea sa aflu daca acestia sunt mascul si femela sau sunt amandoi la fel...
Daca nu sunt la fel...asta e, trebuie sa caut prin toata tara pereche pentru ei.
Multumesc si iti urez mult succes in continuare!
Intr-adevar, se pare ca fac echipa si fugaresc ciclida aia convict. Exista un loc unde stau ei dar nu au curatat nici o piatra, lemn, nimic, stau sub un coral. Pe acolo mai vin si ceilalti pesti. O sa urmez sfatul tau si sa ii las in pace, sa vedem ce se intampla mai tarziu. O sa merg sa le mai iau cateva pietre plate, poate ii pacalesc ))
Am fost la zoo mania astazi si nu au asemenea pesti...nu stiu daca o sa gasesc pe undeva... Sunt foarte bucuros ca ai tai au facut atatia pui. ma uit la videoclipuri sa raman masca. Foarte frumos, bafta in continuare.
De doua zile cei doi pesti ai mei si-au schimbat culoarea foarte tare, au o culoare rosiatica-portocalie si alearga celalalt colocatar al acvariului, o ciclida convict, cumva sunt in perioada de imperechere?
Ce sa fac eu acum? In acvariu pe langa cei doi mai am doi sanitari hoplo si un convict.
Am incercat ieri sa ii scot din acvariu dar cand am umblat la ei cei doi si-au schimbat din nou culoarea, era o culoare palida rau.
Ar trebui sa astept pana depun icrele?
Apropo, am fost intrebat mai sus ce dimensiune au ciclidele africane; 10cm respectiv 9cm.
Multumesc.
Andpop wrote:Aproximativ, cat de mare este fiecare?
Spui ca umbla impreuna. Se accepta reciproc, sa inteleg? De obicei cand se intampla asta, e semn bun. Ei sunt destul de agresivi intre ei si se mai bat, mai putin in cazul formarii unei perechi.
Au amandoi culoarea rosu puternic?
Nu sunt prea colorati. Sunt ca in poza pe care am postat-o eu prima oara in acel topic.
Da, se accepta. Intr-o luna de zile, de doua ori i-am vazut alergandu-se prin acvariu. in rest deloc.
hehe, ce mititei sunt Am deocamdata decat 2 si vreau sa achizitionez inca vreo 4. O sa caut prin Ploiesti pe la zoo mania, poate au asa ceva.
Problema este ca nici nu stiu daca sunt pereche cei pe care ii am. Umbla si mananca impreuna, unul este mai mare decat celalalt dar totusi, nu gasesc o alta deosebire.