[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robescu.catalin
Forum Index » Profile for robescu.catalin » Messages posted by robescu.catalin
Foarte frumos. Bravo tie! Tare as vrea si eu sa ii vad pe ai mei depunand icre. Apropo, exista o anumita perioada in care se inmultesc? O data la cat timp se inmultesc?
Cati pui vor supravietui in final?
Andpop wrote:Salut, Catalin!
Cei din prima poza sunt din specia Hemichromis, aici probabil ai un Hemichromis lifalili (originar din Africa).
Al doilea, sper sa ma corecteze cineva daca gresesc, este Cichlasoma nigrofasciatum (originar din America Centrala).

Parerea mea e ca ar trebui sa ii desparti, avand in vedere originile lor. Succes!

Multumesc mult de tot. Acum incerc sa le caut perechi, vreau sa ii inmultesc.
Pana acum nu au fost probleme cu aceste doua specii de pesti, au fost pasnici asa ca ii voi tine in acelasi acvariu.
Are cineva idee, in Ploiesti unde pot gasi acesti pesti la vanzare?
inca o data, iti multumesc!
Salut! Bine v-am gasit!
Numele meu este Catalin, sunt nou pe forum si as vrea sa va intreb daca stiti ce pesti sunt cei din imaginile de mai jos.
Am primit un acvariu Juwell Trigon 190 cu pesti si decor dar pur si simplu nu am reusit sa identific pestii pe nici un site.
Deci, orice indiciu este de apreciat. Va Multumesc!

Forum Index » Profile for robescu.catalin » Messages posted by robescu.catalin
Go to: