Message |
|
...si face nevasta-sa niste coaste la cuptor.........cu un vin.....maine seara ce program ai Laurentiu ?  o punem noi 2 d-un dragobete ?  , la tine !!!! desigur
|
 |
|
N-ai pentru ce.
Sper doar, dupa ce-i dai drumul, ca n-ai aruncat banii
|
 |
|
Fratilor, eu am observat o chestie comparativa intre a lipi cu super glue si plastilina bicomponenta, viteza de crestere este cel putin dubla la plastilina si este acoperita foarte rapid, in schimb la superglue parca manifesta un fenomen te toxicitate, are retineri in a-l acoperi coralul...parca se simte captiv. Spun asta pentru ca am bagat acelasi tip de zoas si cu ....si cu..., si cam asta a fost rezultatul.
Prefer sa lipesc zoasi cu un "snur" pe deasupra printre 2 si tasat la margine plastilina pe piatra, in 15-20 zile va fi acoperita pe cand la superglue dureaza mult mai mult pana-si dau drumul.
|
 |
|
|
 |
|
e.....grele, poate prea....
|
 |
|
Daca cumperi ceva Acropore faine si esti indecis unde ....trimite-le la mine ca au deja spatiu rezervat....pana te decizi ce si cum imi creste si mie un frag din ele
|
 |
|
Mie-mi place cum ti-a iesit rockscape-ul, simplu, cu efect de profunzime, felicitarile mele
|
 |
|
Important e lu` Peti sa-i placa ce ti-a trimis
|
 |
|
Zsido wrote:
CristiC wrote:Vin si pestii si bazinul
zise a PÒKEMBER
Am cautat pe Google translate imediat.... PÒKEMBER=Spiderman varianta maghiara, cred ca i-am gasit un nume si tov. Cristi..... PÒKEMBER suna fain
|
 |
|
Tovarasu` Blue, maine pleaca catre tine .....

|
 |
|
|
 |
|
Eu votez cu Montipora appleberry, deabea astept sa-ti creasca, sa vina caldura, etc
|
 |
|
Eu l-as taia in 4 bucati, pe lat, dupa care sudat.
|
 |
|
Da doar ca anemona ta nu are 4 capete ca asta si schelet calcaros.
De la distanta, mai alesc ca inca nu-i acomodat cu noua locatie il poti confunda in poza dar cand se va hidrata n-o sa mai ai dubii.
|
 |
|
E un Duncanopsammia axifuga.
|
 |
|
Lasa @ceatza ca vine nebuloasa si la tine-n sticlarie, ai nume predestinat, ti-o atragi pe frecventa
|
 |
|
....sauuuuuuuuuu....mai exista si varianta nr 3, mentionata si de catre tine (probabil ai simtit tu ceva in privirea lui).....atunci cand te vede gandeste ... "nici tu nu esti uratzel"
|
 |
|
...nu m-ai lasat sa termin.....sau ca sunt conditii groaznice, greu de suportat si asta a fost ultima lui dorinta, sa se duca satisfacut
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Stiam ca sunt sexos, dar nici chiar asa, sa se emotioneze melcii cand ma vad
Ar trebui sa te bucure, asta-i un semnal ca in acvariu sunt conditii bune, parametrii normali ai apei, fara stres
|
 |
|
O cantitate calitativa
Acelasi tip de leduri il folosesc si eu iar calitatea lor o puteti vedea la mine in topic.
Dupa mai bine de un an de zile de cand le folosesc pot sa afirm cu tarie ca-s de competitie.
|
 |
|