[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
http://www.advancedaquarist.com wrote:Scopas tangs reach an ultimate adult size of 20 cm
bsbircea wrote:Exista varianta simpla de accesat, cel putin pentru chrome ezista o iextensie numita "Hide my ass" se instaleaza in chrome, se ruteaza traficul printr-un server de america si dupa ce intri pe site si iti zice authorisation required, apesi pe butonasul galben si ai intrat.
Macar numai cat sa le lasi commenturi cu UE.

Super informatie, tenchiu !
Functioneste
Obligatoriu inlocuire
"hiena" e un cuvant de alint aici.....ti-o spune de drag, intelegi bah ?, plm, ce-i asa de greu ?
Io zic sa-i dati bataie, ma bag si eu daca pot ajuta cu ceva, sterg pozele ce le-am pus la pavelescu ca sa aveti mai mult loc pe plici.ro
Pachet si la mine cu ei, fac 2-3 poze si-i primesti inapoi....fara 2-3 polipi, taxa de transport ca-l platesc eu, pozele-s gratis !
Nuuuuu, nici sa n-aud .... meriti !!!!
70 = 60 bazinul+10 Animalu` fasole
Sigur nu e site-ul lu` Nistor ?
Ui ce de zoasi
Poate fi si cu diamante ultra clare, daca au luat decizia de mai sus retrag intrebarea, nu ma mai intereseaza
si sunt curios de ce, poate ne explica cineva....
Negociabil. Ofertati cat credeti ca face.....
Meserie, parerea mea. Eu n-aveam nervi cu liniatul
A retrogradat

link-ul din bara trebuia, nu cel de share, da-i un quote la mesajul meu ca sa-l vezi.

LE. Tenchiu boieru`
Mai pune-l odata in alt post ca-l rugam frumos si curata Tovarasu` Koala.
[youtube] link [/youtube]

Laurentiu A wrote: Facem saptamana asta o tura de coaste sigur! Vine si mama soacra cu o Cadarca de Minis direct de la podgorie... Mmmm
Te anunt din timp sa nu te apuci de alte treburi!

Rowa fara discutii
E identica, ca 2 picaturi de roua

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: