Message |
|
Da sa spui ca fac in continuare pentru cine mai doreste
Si ca s-o mai punem d-o hahaiala.... ciordit de pe nanoOLXreef.ro
BunicuW wrote:Stiti pe cineva care ar putea sa dea niste gauri in acvariul montat, desigur fara apa, in sticla de 12mm???"
nanoreef wrote:Daca mai este de actualitate da-mi un pm si-ti las un nr. de telefon
Cu siguranta va da nr lu` Kiru`
|
 |
|
Si ... nu-i tot sistemul da lumini, mai iegzista multa
|
 |
|
La vodka nu stiu daca-ti cresc lampi dar sigur primesti vizita
|
 |
|
.....nefiltrata....
|
 |
|
Daaaa, n-a fost nici o munca, s-au facut ca si singure...imi pare rau ca n-am prins si butoiasul de bere-n poza
|
 |
|
|
 |
|
Rowaphos, phosex ultra de la jbl merg in ciorap
|
 |
|
Red cory am avut eu, a fost printre primii pesti de apa sarata.
Fratele meu de suferinta, nu puteam sa dau mancare decat aruncata ori cu clestele de plantat, cand prindea de cleste deabea-l trageam din apa, corisu` era cat palma.
Odata nu si-a dat drumul, a trebuit sa-l arunc cu tot pe covor dupa sa-l iau cu plasa si sa-l bag inapoi in bazin, mi-a fost frica sa pun mana pe el si pe uscat
Batea tot si toate, musca si din piatra uscata.
Din nefericire a plecat spre vesnicile apele lipezi  , (ajutat putin  )
|
 |
|
kirucd wrote:Cristi am si eu o intrebare: de ce plm ai renuntat la corali? Bazinul era superb... si cu potential.
Spor cu asta nou
N-a rezistat cu zeovitu`, tre` sa ai nervi, sa-l vedem pe Tov. Alchimistu` Sebi cat o duce
|
 |
|
Da ce nu trebuie curatat din cand in cand ?
|
 |
|
Cu siguranta si cel din plexi ia dar nu stiu exact cat. Ochiometric nu am vazut nici o diferenta intre cu si fara. Pe bazinul respectiv sunt 2 jumatati, pe jumatate fiind pus si cealalta libera....n-am sesizat diferente absolut deloc. Nici n-am avut scula de masurat......
|
 |
|
IOOOOOIIIIII Levi, tu sti ca ma emotionez la intrebari dinastea
Imi place mult cum sta pestisorul intre ei
|
 |
|
Sunati-l si intrebati. Dar naparat sa-i spuneti ca sunati din partea mea, sa am motiv de reduceri babane
|
 |
|
|
 |
|
Stie sa se ascunda bine clovnul, nu-l vad deloc in poza.....
|
 |
|
A zis cineva alcool....?!
PS. regleaza cineva ora pe forum pana la urma ?
Ma deruteaza complet la program
|
 |
|
Turnoverul trebuie sa-l dimensionezi in functie de filtrare, in cazul de fata direct de skimmer, ca altfel turnoveruiesti aiurea si rezulta curent consumat + caldura degeaba
LE. stergeti va rog "natarau", nici nu-i si mai vrea sa ne si minta in fata
|
 |
|
Da ce sa faca cu pompa de 9000, tre sa urce apa de la subsol la 4 ?  )
Acvariul asta va avea maxim 300 litrii de apa, o pompa de 3000 lt/h e ultrasuficienta.
|
 |
|
De pe nanoOLXreef.ro poti sa-l cumperi direct dar tre sa intrebi aici cum se foloseste, acolo doar site de anunturi !
Mai nou Margareta se imbraca ca zanu` de la Banca Transilvania
|
 |
|
Inainte puneam skimmat, c-aveam de unde, acu`......apelez la zootehnie.
Treaba cu legumicultura merge categoric si fara abateri bio 100%
|
 |
|