| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
What Dreams May Come
... este intr-o usoara reconstructie, mai am cam doua saptamini pina la modificarile finale. Modificarile se refera la
diminuarea zonelor cu plante rosii si implicit mai mult verde (Gabi) si completarea partii din dreapta care pare putin segmentata,
rupta de restul (Claudiu Truta). In plus, copacul din dreapta a fost redecorat cu Fissidens si vor fi citeva plante noi.
In plus, am luat doua sun sun (pentru cele doua IN-uri ale filtrului) astfel incit acel prefiltru intern va dispare.

|
 |
|
|
|
Mi-am asumat critica unor colegi care imi reprosau ca nu am postat de mult. Ca sa nu ma plimb prin toate postarile, cu permisiunea voastra, voi posta aici un update cu toate acvariile pe care le detin sau la care am contribuit.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
HC si Lileopsis in caserole ...
|
 |
|
|
|
Nu a facut alge, a mucegait! Prea multa apa. Apa nu trebuie sa depaseasca nivelul substratului. In rest doar apa pulverizata periodic.
|
 |
|
|
rodoselada wrote:Coming soon, ce inseamna?
Zilele astea, sa ma adun putin de pe drumuri si sa termin cu cel de la gradina zoologica.
|
 |
|
|
|
Revin si eu cu Iwagumi! Coming soon!
|
 |
|
|
Au sosit pestisorii ... Miine intra si crevetii!

|
 |
|
|
|
Daca volumul apei este acelasi si nu se mai adauga ... teoretic daca se opreste filtrul se opreste si apa la nivel.
|
 |
|
|
Artur wrote:Incepe sa arate din ce in ce mai bine  si tinand cont ca e "jungle" theamed sper sa il lasi cat mai salbatic  ...
p.s. astept sa mai vad update`uri si poze si cu celelalte bazine ale tale 
Multumesc, Artur! Sper sa am ceva alge verzi pe constructie ... Daca nu, pun moss!
Celelalte bazine sunt in reconstructie ... treptata. Hai ca postez diseara!
|
 |
|
|
Lemon wrote:Blackwater-ul si insula sunt frumoase foc
Stai sa o vezi acum, plantata pina la final! Insa preferatul meu ramine no 6!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Arata foarte bine
Trebuie sa creasca.
Da’ jimbatu’ unde e?
|
 |
|
|
|
Pentru apa, daca iti permiti, o instalatie de osmoza inversa va rezolva problema. La un acvariu de 100 de litri, un filtru JBL e902 cu piatra ponce in loc de bureti ar fi suficient. Iarasi, daca iti permiti, poti folosi medii filtrante mai bune, cum ar fi Siporax. Un micro-skimmer este util. Lumina ... doi t5 x 24 w, nu mai mult. Mai tirziu poti adauga reflectoare. CO2 ... si aici dupa buget! Cauta pe net, vezi ce se potriveste.
|
 |
|
|
Artur wrote:Superbe pozele Gabi... imi plac mult detaliile... imi place mult si ca ai bagat melcii care imi plac mie  mai astept vietuitoare  sper sa bagi niste creveti rari in asta 
Atyopsis Gaboensis! S-ar integra perfect in gradina lui Gabi!
|
 |
|
|
|
Oricum nu ai un strat gros. Trage cu furtunul cit mai mult din fata si din laterale, si acopera-l cu substratul nou.
|
 |
|
|
Trebuia sa-i spui SuperSummer! Jos basca, cu plecaciune!
|
 |
|
|
Eu ti-am spus, Lion King ... Da’ tu nuuuuuuu!
|
 |
|
|
|
Am un acvariu de 400 de litri care are o diferenta de nivel de 1 cm la 130 cm lungime. Cind era gol, era perfect orizontal. Cind am pus apa am observat diferenta. S-a lasat parchetul. Are aproape un an si nu a “plecat”. Asa ca eu mi-as face mai multe griji legate de estetica acvariului (desi mie imi place culoarea galbena, dar nu e tocmai potrivita, in acea nuanta intensa, ca substrat).
|
 |
|
|