Message |
|
darthradu wrote:Full spectrum inseamna si rosu si infrarosu si verde si plm.
Fa-ti doar din royal blue, alb rece si violete pt culoare. 2 royale la un alb, 2 albe la un violet.
Fa-o asa si dupa mai vorbim.
Bine, renun? la culori....
|
 |
|
Imi trimite Daniel de la Pepika gratis flansa de 27 mm si rezolv cu overflowl, e flansa cu filet deci nu stiu ce sa infiletez, tre sa ma uit pe net sa vad ce gasesc dupa ce mi-o trimite.....
In legatura cu lampa vreau sa o fac full spectrum.....
|
 |
|
Ai pm!
|
 |
|
Shubi wrote:
mugurel wrote:Reciteste-ti postarile cu pataniile tale si roaga-te ca Shubi sa-ti citeasca acest post, sa-ti dea un pret ...
Nu-i dau nimic, in schimb ii urez succes si ma bucur ca are atata ambitie, sper din suflet sa-i si reuseasca.
Daca ai nevoie de sfaturi/indrumare iti stau la dispozitie cu cea mai mare placere !
Spor la treaba !
PS. Multumesc pentru crevetii de Marea Neagra, au ajuns perfect !
Multumesc!
Vreau sa stiu si eu ca am facut ceva cu mana mea!
Prima data au aparut acele patanik datorita neatentiei, am ignorat mesajele si m-am increzut in mi e si in sinea mea am zis ca stiu.....
O sa am nevoie de sfaturi, adica ldd de cat sa pun la UV si alte detalii.....
|
 |
|
Oricum am vorbit cu el si poate sa imi faca lampa dar as vrea sa o fac cu manuta mea desi am patit-o!!
Oricum nu stiu inca daca ma tine sa imi fac singur lampa.....
|
 |
|
mugurel wrote:Si asa face nota discordanta cu restul mobilei, cere-i aluiaia ce va restaura mobila spaga niste fete din lemn sa imbraci un schelet solid din metal, cum se poarta pe aici ...
George o sa se ocupe de stand-ul meu.......
Pana atunci strang bani de leduri ca sa fie bine iluminat noul acvariu.....
M-am gandit pentru 60/35/35 la : 7Blue 7 royal Blue, 7 White, 3UV, 1green, 1cyan, 1 red, 5 canale dimabile....leduri cree si philips......5 ldd-uri plus inca un canal suplimentar pentru iluminarea din stand (led-uri china), ledurile de la lampa acvariului puse pe un radiator d-ala bun cum il am si pe asta din aluminiu cu dimensiunile de 60/15 cm cu 2 coolere, lampa imbracata in komatex si suspendata de tavan cu un sistem de suspendare de la o lampa ati.....per sa imi iasa bine (o fac eu )
M-as zgarci si as pune leduri china dar totusi is mai bune cree....
|
 |
|
O bucatica mica mica.......dar mai bine nu da banii pe ele, da-le orice mancare....
Dupa ciclare pot sa iti dau anemone actinia equina si daca ai avea cu ce sa le intretii ace de mare (e mai greu cu ele).
Acvariul presupun ca nu il faci Fowlr ci il faci plin de corali!
|
 |
|
Se observa, am uitat sa intorc tableta.....
|
 |
|
Ce mai face acvariul?, mai exista....
|
 |
|
Asa e
Edit: Maine am skimmer !
|
 |
|
Ok!
Am baza mai mare.....
Zilele viitoare vine cineva sa imi largeasca gaura la overflow si as avea nevoie sa imi spuneti ce ar mai trebui sa cumpar pentru a cadea apa in sump pe langa o flansa de 25 mm Aquamedic cu gaura data in sticla35mm si diametru interior 25mm.....
|
 |
|
Mananca orice, in special alge sushi mega image...,
Doar ce am mai prins niste creveti....
|
 |
|
A murit vreun crevete la drum?
|
 |
|
Credeti ca stand-ul meu din pal de 18 de 30/30/100 cm daca i-as pune un nou blat sus din lemn de 28 mm cu dimensiunile 45/35 cm ar putea sa sustina greutatea unui bazin de 45/35/35 cm (adica as dormi linistit....)?
|
 |
|
N-am, dar prea va incapatanati sa nu va faceti reef-uri......
Macar unu mic de gura noastra incercati si voi sa faceti, cred ca va este frica de ceea ce va urma.....
|
 |
|
Nu te mai tenteaza un marin?
stefanp wrote:E tare simpaticut Iuliane, sa ne tii updatati.
Am sa urmaresc topicul cu interes, ca daca-ti merge bine intr-unul asa mic...cine stie cum iti urmeaza exemplul si altii
|
 |
|
La acvariul mare renunti la t5-uri sau doar suplimentezi cu leduri?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Albe aveam. O sa le folosesc la acvariul mare (o sa mai comand cand vor fi bani)
La urmatoarea comanda te intreb si stabilim atunci.
Ok, si eu o sa am nevoie de leduri, e perfect!
De curiozitate, de unde le comanzi?
|
 |
|
Cu placere!, pentru ce ai luat numia leduri royal blue?
Daca iti prisosesc imi vinzi si mie unul?
Cu placere!
|
 |
|
Cate leduri si ce culori?
Sa stiinca cei 4 creveti au plecat spre tine.....
|
 |
|