Message |
|
Ms mult de sfat...mi se pare ok recomandarea ta.
|
 |
|
Salutare.
Am si eu nevoie de un sfat.am un acvariu de 80de litri si as dorii sa cresc un singur meste ''o specie maricica ...ma puteti ajuta cu un sfat.m'am gandit la doi carasei insa am plante in acvariu pe care l.am crescut cu greu si imi pare rau sa mi le manance..pot gasii carasei care nu se dau in vant dupa plnte..alta varianta la care m.am gandit ar fi 23gurami
Multumesc.
|
 |
|
Legat de melci..ma intereseaza sa nu faca rau..ii vrreau doar de dragul diversitati..pt Curatenie am filtrele
Acum am brabus tetrazona 8 buc.6neoni o zebrra ratacitta.2pleco..2xifo si inca ddoi ternezi..pe care as vrea s ii tin.iii m dee mici..vreeau sa rrenunt doa la tetrazona si sa imi iau o pqpereche de gurami
|
 |
|
Salut
Am fost ieri in piata si am vazut in acvarii ,melci..din cat ma pricep eu cred ca erear pmcea(cochilie galbena)As fi curios daca ar fi rau sau bine sa le aduc acasa la pestii mei unul doi melci in acvariul de80 litri.
Au efect benefic..sau din potriva...???
2.as vrea sa renunt la tetrazona..si sa ii dau la cineva si sa imi iau gurami..sunt pretentiosi..ceva sfaturi cu rivire la gurami.cresyere pretentii etc.
Multumesc anticipat
|
 |
|
Multumesc mult de ajutor...o nelamurire mai am oare cum traiesc in bolurile alea mici fara filtrare doar intr,un singul litru de apa....multumesc de raspunsuri
|
 |
|
Salut.
Vreau sa inccep un acvariu pt beta...zis si faccut.
Am reacctivat prrimul meu acvariu (mai posed unull de 80 dellitrii cu brabus si neoni)..un acvariqu de 10litri pentru el am si un filtru inteeern mini ellite ..
Itrebbari.acv
Acvariul trebuie ciclat.;este nevoie de filtru neapaarat;schimburile dee apa se fac to 10.20%ca la restul acvariilor.
Cce sfattuir imi sugerati ca totul sa ii mearga bine laa micutz
|
 |
|
Salut.ma ajuta si pe mine cineva sa inteleg daca pot sa termin tratamentul inceput cu furanl.au trecut 5zile de cand am administrat pastilele pestele care avea rana pare sa isi fi revenit..dar......nu complet inca mai are urme pe solzi.e singul afectat si sper ca ultimul.daca veti ceva sugestii ce sa fac in continuare va multumesc
|
 |
|
Filtrele le.am scos conform instructiunilor dupa eticheta..leg de aerare am avut un filtru ellite mini pe care il folosesc ca si sursa de aer.
Se zice ca medicamentul ataca bacteriile din filtu .e adoua zi de tratament.baietii par ok pana cum..si cred acum..rana dupa solzii tetrei pare sa isi revina.sper sa fie eficient si sa nu mai am probleme pe viitor.
|
 |
|
Multam de sfat.am pastrat filtrele intr.o galata inca conectate cu apa scoasa inainte te de tratament.credeti ca la reintroducere in acvariu dupa tratamentt pott sa aduce din nou microbul in acvariu(sa nu fi ramas in buretii din filtru).
A mai inccercat cineva procedura asta de tratament ..este eficienta...?..recomandati si alte tratamente sau asta este suficien
|
 |
|
Salut.
Am urmat indicatiile si cred ca este vorba de o infecte drept pt care am folosit jbl furanol....desi o fac cu strangere de inima..mi se pare cam periculos.am mutat filtrele int.o galata cu apa din acvariu.oo sa le tin pt4zile...sper sa mai am la ce sa folosesc dupa  ).
Va rog sa ma ajutati cu un sfat daca am procedat corect ca am tratat toti pestisorii si daca e eficient ce am facut..daca aveti recomandarindiferite sun deschis sa studiez spusele voastre...si inca ceva trebuie sa filtrez cu carbune dupa tratament sau doar schim30%din apa si bag filtrele...nu risc sa transfer microb din filtru sau sa deciclez acvariu,
Multumesc mult
|
 |
|
Ma numesc dragos.bala sunt din craiova
Legat de acvaristica va pot spune ca m.am apucat cam de 7 luni si am 2acvarii unul de 60 l cu tetra si neoni si unul de 40 cu doi carasei care cresc si creesc..
|
 |
|
Salut.acvariul si implicit tetrele le am de6 7 luni.eu zic ca am respectat notiunile de baz(ciclare,schimburi saptamanale de 20%apa.curatire filtre in apa scosa..etc.nu am avut decat 2 pierderi zebre.momentan asta e sibgura poza care o am si .rana arata ca si cum cineva ar fi muscat sin peste.este o rana alba cu slabe sangerari.aspect mai mult putrezit.pestii sun asa de 2sapt.au avut o tendinta de regenerare dar rana si.a revenit.sunt activi.
|
 |
|
Salut tuturor
Sper sa fi procedat corect cu topicul..
Am o problema la 2tetrazona.au o rana destunl de urata in zona cozii pe partea superioar.carnea pare mancata da cu siguranta nu este de la lupte.acvariu 60 litri .terazona cu neoni..
Va rog sa ma ajutati cu un tratament si o identificare a bolii
|
 |
|