[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
start up beeta in dubii  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
razorel84
Junior member

IP:

Salut.
Vreau sa inccep un acvariu pt beta...zis si faccut.
Am reacctivat prrimul meu acvariu (mai posed unull de 80 dellitrii cu brabus si neoni)..un acvariqu de 10litri pentru el am si un filtru inteeern mini ellite ..

Itrebbari.acv
Acvariul trebuie ciclat.;este nevoie de filtru neapaarat;schimburile dee apa se fac to 10.20%ca la restul acvariilor.
Cce sfattuir imi sugerati ca totul sa ii mearga bine laa micutz
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Da, aceleasi sfaturi ca la un acvariu normal .. cu singura observatie ca in 10L trebuie ca filtrul sa fie reglat pe treapta cea mai mica de viteza (pestele uraste curentii de apa, devine stressat si se va imbolnavi).

Bafta cu micutul

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
baldoros
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu este foarte greu sa cresti 1 betta...eu am avut 3 (2 femele si 1 mascul intr-un acvariu de 25l) si nu am avut nici o problema...
Si sa nu faci prostia sa pui 2 masculi in acelasi acvariu!
Bafta!
[Email] [Yahoo!]
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Sa pui filtrul in asa fel incat sa eviti curentii puternici in acvariu, sa ii pui niste plante, si sa astepti sa se cicleze. In felul asta vei avea un peste fericit
razorel84
Junior member

IP:

Multumesc mult de ajutor...o nelamurire mai am oare cum traiesc in bolurile alea mici fara filtrare doar intr,un singul litru de apa....multumesc de raspunsuri
YDarius
Senior member
[Avatar]

IP:

Traiesc pt ca respira la suprafata, dar asta nu inseamna ca le e si bine in bolurile alea..

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: