[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfturi ce pot pune in80litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
razorel84
Junior member

IP:

Salutare.
Am si eu nevoie de un sfat.am un acvariu de 80de litri si as dorii sa cresc un singur meste ''o specie maricica ...ma puteti ajuta cu un sfat.m'am gandit la doi carasei insa am plante in acvariu pe care l.am crescut cu greu si imi pare rau sa mi le manance..pot gasii carasei care nu se dau in vant dupa plnte..alta varianta la care m.am gandit ar fi 23gurami
Multumesc.
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Salve!

Scrisul tau ma da pe spate, da' in fine...

- carasii trag de plante, uita de ei!
- gouramii sunt niste pesti statici, nu prea or sa-ti ofere cine stie ce spectacol.

Zici ca vrei pesti mari, da' vrei sa tii si niste plante acolo... sugestia mea este sa cauti o pereche de scalari. Cu putin noroc or sa-ti faca si pui, asa ca o sa ai si ce vedea in bazinul acela.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
razorel84
Junior member

IP:

Ms mult de sfat...mi se pare ok recomandarea ta.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: