Message |
|
Asta chiar suna interesant
|
 |
|
Ca dimensiune ocupa aprox la fel de mult ca si cutia facuta la exterior, spatiul este de fix 60 cm, ar insemna ca latimea sa fie de 50, la un reef fiecare mm conteaza....
|
 |
|
Problema:
Se da bazin care urmeaza a fi montat intr-un spatiu de 140x60, cu sump.
Care ar fi cea mai buna idee de legare al display-ului de sump cu o pierdere minima de spatiu, fara gaurirea fundului ?
|
 |
|
Ar mai fi o varianta, nu-mi aduc aminte care este "denumirea stiintifica" a sistemului dar exista un tip de recirculare care presupune acvariul asezat intr-un acvariu cu marginile mai scurte, apa recirculata se scurge pur si simplu pe sticla, da pe afara cum s-ar zice, dupa care ajunge in acvariul micut de jos, de acolo este preluata de o pompa si aruncata inapoi in al mare.
Se poate perfora rama micuta de acumulare de jos.....
|
 |
|
|
 |
|
N-o sa poata dormi clopotaru` noaptea asta
|
 |
|
Auzi, nu crezi ca ar fi mai comod sa te lasi de "program" si sa te apuci d`o varianta mai.....lumeasca. Nick-ul l-ai castigat, e al tau ! nu ti-l mai ia nimeni !
Sti ca tin la tine si nu-mi place sa te vad stresat
|
 |
|
Na, poate o fi unul mai breaz
|
 |
|
koala wrote:....cand s-o colora si-o deveni la fel ca restu' backgroundului, o sa arate mult mai bine.
- pot sa urc, pe ea,......
Vorbesti de tipa ori de bolovan ?
|
 |
|
Sau daca banii nu-s o problema....si-l iubeste soacra, trage o dunga pe bazin-sus, scrie langa ea "pana aici, PLM !" si-i da la soacra o cana, preferabil ceramica.
Obligatoriu trebuie calculat debitul in functie de viteza soacrei din punctul x pana la bucatarie/toaleta si retur
|
 |
|
Arata ca-n Avatar, asta am vrut sa subliniez, un avatar HOT
|
 |
|
|
 |
|
Maestre, lasa vorba si baga o poza cu insula, ca-s curios, plm !
|
 |
|
Nu-l baga in seama Blue, in ziua de azi n-ai nevoie de atata stiinta ca sa ajungi cineva, din contra, rar vedeta culta
|
 |
|
Ma bucur ca ti-a ajuns cu bine si mai ales ca-ti place.
Ti-am trimis pm cu detalii legate de conectare/functionare, te rog sa citesti de 3 ori inainte sa legi vreun fir, sa nu le belesti
Zsido wrote:Pune o poza sa vedem cum functioneaza.
Cand vi la mine Levi draga sa vezi cum mere ?
Sau mai bine lasa, ca dai cu ATI-u de pamant dupa
|
 |
|
+1
|
 |
|
Eu nu cred sa aibe vreo problema testul, daca ar avea ceva ti-ar spune si imediat dupa dozare ca e o problema.
Mai degraba are loc un consum rapid (nu vad ce ar hali asa de repede) sau o precipitare, legare in alta structura chimica.
Eu zic sa nu-l bagi in seama mai bine. Eu nu-i dau atentie de peste 3 ani si nu-l deranjeaza
|
 |
|
Bre, plm, ziceam ca fac ledurile, pe CNC, atat
Uite mesajul original:
Shubi wrote:
darthradu wrote: ...72 leduri la 500 lei 
De banii astia-ti faceam 100 de CREE-uri pe CNC-u`
|
 |
|
Pai vroiai 2 radiatoare de 600 (asta inseamna 2 radiatoare de 1000 taiate), gaurite, frezate cu locasuri de ventilatoare si montajul ledurilor incluzand pasta termoconductoare, suruburi si bucse izolatoare.
Fa un calcul scurt, vezi cat e un burghiu de 2.5 si o freza de 6 din carbura (nu HSS ca nu pot folosi dinalea si sunt joanghine care nu dau nici un finisaj) si spune-mi daca-ti pare mult 
|
 |
|
darthradu wrote: ...72 leduri la 500 lei 
De banii astia-ti faceam 100 de CREE-uri pe CNC-u`
|
 |
|