[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adictive
Forum Index » Profile for adictive » Messages posted by adictive
vecinu...plantele pe care le dai rezista si fara CO2?
ai pm !
nu este un peste pretentios.....dar totusi nu il poti tine intr-un boll cu apa....cati litrii are acvariul tau?
donez un hoplo de aproximativ 10-12 cm, din ce am citit despre acesti pesti deduc ca este mascul.
A ramas singurul din aceasta rasa in acvariul meu si cine il doreste se deplaseaza in crangasi dupa el.
Cristi 0760720872
( poza este exemplificativa )
stiu ca nu e bun mixul dintre carasei si pui de orice natie de peste.....dar nu am unde sa ii mut si in consecinta am mai cumparat plante si diferite "ascunzatori"
pam pam.....cu ce m-am trezit eu in acvariu peste noapte )
daca mai are cineva de dat pomaceea...va rog sa imi dea un pm...sa nu intoxic postul omului....va multumesc !
donez un platy ( cred ca este femela ) care momentan sta izolat pentru ca ceilalti il ataca....cine il doreste, il ridica din crangasi...pentru detalii ma gasiti la 0760.720.872
donez un platy ( cred ca e femela dupa burta...posibil sa fie gestanta)
si inca un peste....al carui nume nu il retin ( de tip fitofag - aprox 10 cm lungime)
cine ii doreste se deplaseaza in zona crangasi sa ii ridice!
astept P.M. .... si imi rezerv dreptul de a alege persoana la care vor ajunge...stima !
pestisorii au fost dati lui DANIEL123DANIEL .....multumesc pt seriozitate/punctualitate si pt cei 3 guppy !
multumesc pt gazduire! se poate inchide!
donez doi ancistrus unul de aprox 10 cm iar celalalt de 7-8 cm ( din ceea ce am citit pe internet cred ca sunt pereche ) .... daca are cineva de dat la schimb cateva plante easy sau guppy sunt bine veniti !
cine ii doreste ii ridica din bucuresti-crangasi !
scuzele de rigoare pentru pozele neclare !
lasati mesaj daca sunteti interesati.....maine ( duminica ) de dimineata vor fi dusi la un pet shop in caz ca nu ii va ridica cineva !
imi pare rau ca nu am putut anunta din timp....dar au fost dati la cateva ore de la postarea anuntului!
se poate inchide....va multumesc
donez pui de ancistrus ( 3-5 cm ) in perfecta stare
anunt valabil doar pt bucuresti si cine are posibilitatea sa se deplaseze in crangasi !
donez urgent plecostomus, are 13-14 cm lungime, este activ si isi face treaba intr-un acvariu ( curata acvariul si plantele de verdeata )
il dau pentru ca o sa plec o buna perioada de timp din buc, pestele se ridica din Crangasi - sector 6 si anuntul este valabil 2 zile !
tel 0760.720.872 - Cristi
au fost donati unui utilizator al forumului! Stima !
se poate inchide!
donez molly normali si lira, am pui si adulti, acestia sunt negrii si patati
accept cu placere daca aveti ceva plante easy...stima!
buna seara.....niste guppy as dorii eu daca mai este valabil....
desii spuneti ca aveti acvariul plin....la schimb daca va intereseaza pot oferii molly negrii si patati ( pui si adulti )
stima!
schimb molly ( adulti si pui ) pe guppy,plante...diverse acvaristica ! pt detalii PM
stima!
schimb 4 scalari ( 2 albi dungati si 2 negrii dungati ) .... au 4-5 cm din bot in coada )
de preferat as rea sa schimb cu guppy, molly, zebre,neoni,etc
momentan rezervat pentru un user al forumului

Forum Index » Profile for adictive » Messages posted by adictive
Go to: