Message |
|
vecinu...plantele pe care le dai rezista si fara CO2?
|
 |
|
ai pm !
|
 |
|
nu este un peste pretentios.....dar totusi nu il poti tine intr-un boll cu apa....cati litrii are acvariul tau?
|
 |
|
donez un hoplo de aproximativ 10-12 cm, din ce am citit despre acesti pesti deduc ca este mascul.
A ramas singurul din aceasta rasa in acvariul meu si cine il doreste se deplaseaza in crangasi dupa el.
Cristi 0760720872
( poza este exemplificativa )
|
 |
|
stiu ca nu e bun mixul dintre carasei si pui de orice natie de peste.....dar nu am unde sa ii mut si in consecinta am mai cumparat plante si diferite "ascunzatori" 
|
 |
|
pam pam.....cu ce m-am trezit eu in acvariu peste noapte  )
|
 |
|
daca mai are cineva de dat pomaceea...va rog sa imi dea un pm...sa nu intoxic postul omului....va multumesc !
|
 |
|
donez un platy ( cred ca este femela ) care momentan sta izolat pentru ca ceilalti il ataca....cine il doreste, il ridica din crangasi...pentru detalii ma gasiti la 0760.720.872
|
 |
|
donez un platy ( cred ca e femela dupa burta...posibil sa fie gestanta)
si inca un peste....al carui nume nu il retin ( de tip fitofag - aprox 10 cm lungime)
cine ii doreste se deplaseaza in zona crangasi sa ii ridice!
astept P.M. .... si imi rezerv dreptul de a alege persoana la care vor ajunge...stima !
|
 |
|
pestisorii au fost dati lui DANIEL123DANIEL .....multumesc pt seriozitate/punctualitate si pt cei 3 guppy !
multumesc pt gazduire! se poate inchide!
|
 |
|
donez doi ancistrus unul de aprox 10 cm iar celalalt de 7-8 cm ( din ceea ce am citit pe internet cred ca sunt pereche ) .... daca are cineva de dat la schimb cateva plante easy sau guppy sunt bine veniti !
cine ii doreste ii ridica din bucuresti-crangasi !
scuzele de rigoare pentru pozele neclare !
lasati mesaj daca sunteti interesati.....maine ( duminica ) de dimineata vor fi dusi la un pet shop in caz ca nu ii va ridica cineva !
|
 |
|
imi pare rau ca nu am putut anunta din timp....dar au fost dati la cateva ore de la postarea anuntului!
se poate inchide....va multumesc
|
 |
|
donez pui de ancistrus ( 3-5 cm ) in perfecta stare
anunt valabil doar pt bucuresti si cine are posibilitatea sa se deplaseze in crangasi !
|
 |
|
donez urgent plecostomus, are 13-14 cm lungime, este activ si isi face treaba intr-un acvariu ( curata acvariul si plantele de verdeata )
il dau pentru ca o sa plec o buna perioada de timp din buc, pestele se ridica din Crangasi - sector 6 si anuntul este valabil 2 zile !
tel 0760.720.872 - Cristi
|
 |
|
au fost donati unui utilizator al forumului! Stima !
se poate inchide!
|
 |
|
donez molly normali si lira, am pui si adulti, acestia sunt negrii si patati
accept cu placere daca aveti ceva plante easy...stima!
|
 |
|
buna seara.....niste guppy as dorii eu daca mai este valabil....
desii spuneti ca aveti acvariul plin....la schimb daca va intereseaza pot oferii molly negrii si patati ( pui si adulti )
stima!
|
 |
|
schimb molly ( adulti si pui ) pe guppy,plante...diverse acvaristica ! pt detalii PM
stima!
|
 |
|
schimb 4 scalari ( 2 albi dungati si 2 negrii dungati ) .... au 4-5 cm din bot in coada  )
de preferat as rea sa schimb cu guppy, molly, zebre,neoni,etc
|
 |
|
momentan rezervat pentru un user al forumului
|
 |
|