Message |
|
am schimbat putin "problematica" si anume voi adauga un SUN-SUN HJ-311B pe care din cate am inteles il pot folosii pe post de filtru sau aerator(ambele il acelasi timp mai mult ca sigur nu cred ca e posibil)
|
 |
|
imi poti spune si mie ce dimensiuni are filtrul intern?
|
 |
|
mersii frumos pt idee....voi tine cont de ea !
cingo171179 wrote:incearca cu guppi.
mascul ff colorat cu putin efort gasesti si niste femele cu cozi mai colorate.
sau poti incerca o pereche de gurami pitic - colisa laila (parca) nu sunt ff pretentiosi dar cam scum 15lei bucata , un mini filter costa vreo 20-25 lei resun sau halea, plus un incalzitor de 50W tot vreo 25 lei
|
 |
|
alyenn666 wrote:si ce se intampla cu simbolistica atunci cand donezi pestii???
sunt constient sa nu ii chinui....si sa zicem ca o vom denumii un "pas inainte"
|
 |
|
xipho nu este chiar pe gustul meu....o alta idee cu pesti pe care sa nu ii chinui datorita conditiilor precare(acvariu mic) ?
va multumesc!
|
 |
|
stiu ca in aceasta specie exista si varianta pitica....or fii mai potriviti in cazul meu ?
sau alta specie care sa se preteze conditiilor mele.....dar nu banc de pesti, ci pereche
|
 |
|
koala wrote:
adictive wrote:am o amica ce a avut intr-un boll mare un carashel si a trait 6 ani fara aerator,filtre si alte lucruri, iar schimbatul apei se facea o data pe saptamana...ce solutii am pentru a reusii sa tin 2 carasei in acvariul mentionat?
va multumesc pt sfaturi si timpul acordat !
Pai, ce mai astepti?
Ia 2 carasi si baga-i acolo... o sa traiasca o vreme... apoi iei altii... si tot asa.
Am incercat sa-ti explicam ca nu e bine ce vrei sa faci, dar se pare ca e degeaba.
Nu e ideea k nu inteleg....doar ca pestisorii sunt o mica pasiune dar unu era pt mine si unul pt prietena de sf valentin....aveau o alta semnificatie si pt k nu cunosc prea bine aceasta specie am cerut ajutorul dvs...in speranta de a ma lamurii, nu a ma certa!
stima!
|
 |
|
am o amica ce a avut intr-un boll mare un carashel si a trait 6 ani fara aerator,filtre si alte lucruri, iar schimbatul apei se facea o data pe saptamana...ce solutii am pentru a reusii sa tin 2 carasei in acvariul mentionat?
va multumesc pt sfaturi si timpul acordat !
|
 |
|
pai vroiam sa iau 2 de mici dimensiuni si nu stiu daca trebuie neeaparat pompa de apa,filtru,incalzitor.....iar cand or sa creasca o sa ii donez cuiva care are acvariul mai mare....iar substratul si plantele(naturale) doresc sa le pun pt confortul lor...ca asa o bucata de plastic care sa imite o frunza nu cred ca e cea mai buna alegere.....daca gresesc cu ceva va rog sa ma corectati si daca aveti alte idei mai bune le ascult cu interes, doar ca neeaparat tin ca pestisorii sa fie carasei voalati....va multumesc
|
 |
|
as dorii sa imi fac un mic acvariu pentru 2 carasi voalati ( din cate stiu nu au nevoie neeaparat de pompa de apa sau alte lucruri sofisticate) de dimensiunea 65 cm lungime, 20 cm latime si 30 cm inaltime...stiu ca nu o sa aiba o forma fantastica dar alte dimensiuni nu sunt posibile datorita spatiului in care va fii incadrat. As dorii parerea dvs pentru alegerea unui substrat ok in care sa pun cateva plante care sa nu iasa din acvariu, dar care sa le dea pestisorilor confortul necesar....o parere va rog! ( am inteles ca exista anumite tipuri de melci care se hranesc cu algele- verdeata care se formeaza in acvariu, dar sa nu se inmulteasca ca nebunii)
stima!
|
 |
|