[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adictive
Forum Index » Profile for adictive » Messages posted by adictive
este vorba de "tiganusul" din poze...cine il doreste dupa ora 17.00 sunt acasa ( zona crangasi ) si il poate ridica
cine e interesat ma gaseste pe mess la id jhinx_trendy
daca ai nevoie de o gazduire temporara incerc sa te ajut ....
au fost donati unui user al forumului....ms pt gazduire
in urma PM primite...melcisorii sunt momentan rezervati
am revenit in localitate si anuntul este iarasi valabil.....cine doreste acesti melci sa ma contacteze la nr 0754078112
se poate inchide...multumesc
donez 3 melci pomaceea ( 2 melci de 4 - 5 cm si unul de 3 cm)
neavand capac la acvariu acum o saptamana cei mai mari au cazut din acvariu si abia acum au iesit de la "reanimare"
daca ii doreste cineva si e dispus sa se deplaseze in Bucuresti-Crangasi langa pizzeria Giulio sa dea un semn pe 0761 327 347
cum pot determina sexul unui pomaceea?
am schimbat putin climatul melcului....am introdus partea inferioara a recipientului din plastic in acvariu pentru ca nu aveam un incalzitor in plus, si nici nu cred ca pot gasi un incalzitor potrivit pentru acest recipient si temperatura apei era cam mica iar melcul inactiv, acum e fericit si mancacios.....astept rezultatele )
momentan melcul e pus la izolare in asteptarea depunerii.....intr-un recipient cam mic 4-5 L ( altul nu am) ....cu cateva plante si capac......o parere are cineva unde pot gasii de cumparat o placa( foaie) din plastic negru ( normal sau abs) din care sa confectionez capacul?
salutare tuturor....am si eu o problema cu un melc pomaceea( de aprox 4cm), pana acum nu a facut nici cea mai mica problema, iar in cursul zilei de ieri a iesit de 3 ori din acvariu si l-am gasit pe jos, iar la ultima "aterizare" a reusit sa isi ciobeasca un pic cochilia.....acum sinucigasul se afla la izolare intr-un recipient cu capac(ceilalti melci sunt pasnici si nu parasescc acvariul) ..... stiti cumva care e problema lui arzatoare de a parasii acvariul? ( apa este schimbata 50% la 5-6zile, la schimbarea apei se foloseste solutie de declorinat,solutie pt mentinerea echilibrului bacterian, filtru cu burete si carbune, incalzitor,iluminare artificiala....cred ca are suficiente conditii)
Acum o saptamana acest melc a inceput sa se ingroape in substratul acvariului....dar la cateva ore a abandonat ideea.
nu cred ca mai e de actualitate ....si eu urmaresc acest post si nu mai activeaza nimic pe el
nu s-au uscat, au ajuns intr-un acvariu incapator!
se poate inchide, multumesc!
foarte probabil....nu ma pricep sa confirma sau infirm !
si inca o specie
Se doneaza o parte in plantele primite de la Antoniot ( caruia ii multumesc inca o data pe aceasta cale ) ... nu cunosc speciile dar poate va lamuriti voi din poze
cine doreste vine si le ridica din crangasi bd. Ceahlau
Stima!
cingo171179 wrote:uite atasez un fiser excel cu calcul volulmului de apa la acvarii.
scuze daca incalc vreo regula in ceeace priveste fisierul.

multumesc pt ajutor.....in cazul meu e vorba de o 36 litrii ....filtrul ala chinezesc ieftin cred ca e o solutie optima pentru bugetul meu din acest moment
cingo171179 wrote:poate sa functioneze si ca filtru si ca aerator in acelasi timp, dar cu timpul vei vedea ca nu este nevoie, este suficieta valurirea pe care o face filtrul fara a fi nevoie de "bulele de aer".
vezi ce putere are filtrul, este pt capacitatea acv tau, ar trbui ca in decurs de o ora filtreze cam de 3-4(max) volumul acvarilui (ex la 30l vol acvariu ar veni cam 12ll/H)

pai in specificatii este trecut 300l/H - filtrare, iar ca aerator este recomandat pt acvariile de pana la 40-50L fiind vb de un sunsun intern hj311b ( dar la dimensiunea de 12x4x4 cm nu cred ca e o valoare reala) .... dar nu stiu cati litrii va avea un acvariu pe dimensiunea L 65, l 20, h 30
Lazar Ginel wrote:CITESTE ,putin si din regulament
Locatia in MY profile.
Exista rubrica despre noi, vreo 2 cuvinte pe acolo.
Daca se poate ?
Multumim @

se poate...se poate....acum ma ocup de lucrul asta !
pretorians12 wrote:Pai atunci sa bage doi betta si
Ar simboliza casatoria .

Glumesc,
Eu ziceam de betta pentru ca ala chiar nu are neaparat nevoid de filtru

daca gasesti tu o pereche de beta sa se inteleaga ii cumpar acum !

Forum Index » Profile for adictive » Messages posted by adictive
Go to: