Message |
|
Peretele spart se afla intre doua camere situate E-V, lumina directa a soarelui fiind posibila doar in orele nepericuloase. Pana cand ma voi intalni cu banii necesari unui acvariu, voi continua sa citesc. Dupa ce-mi voi atinge propriul nivel de incompetenta, voi incepe cu intrebarile. Pana atunci... ape cristaline tuturor! S.
|
 |
|
Iar mai nou, arata asa:
|
 |
|
Buna seara,
Pentru ca pozele vorbeste si nu ne minteste, le-am adus aici de fata, sa le ancheteze publicul larg. Imi cer scuze pentru intarziere, dar se pare ca-mi gestionez timpul tare prost.
Intre timp, mai trag cu ochiul la cei priceputi, pana la urma s-o lipi ceva si de mine.
|
 |
|
Felicitari!
Cu imagini de genul asta m-am imbolnavit si-am darmat peretele.
O seara faina!
|
 |
|
Multumesc tuturor pentru incurajari. Citind... am inteles ca m-am purtat ca stiuca... am vazut naluca si am inghitit-o. Acum, n-am ce-i face... ma voi alege cu un acvariu. Bineinteles ca voi cere ajutorul, evident ca voi face greseli, insa... am spart deja peretele, nu-l mai pun la loc.
Va fi scump, sunt convins, va fi greu... ghinion, dar trebuie sa-l fac!
Am inceput sa citesc la marine.
O seara faina!
|
 |
|
Asta-i primul mesaj si inca nu m-am prins cum functioneaza.
Daca am postat corect, incep prin a spune ca ma numesc Sergiu, locuiesc in Turnu Magurele, sunt incepator dornic de a invata.
Partea amuzanta este ca tocmai ce am dat jos un perete din apartament pentru a construi un acvariu (din pacate inainte de a citi ceva pe forum). Acum vad ca sunt foarte multe de invatat (nu ma sperie), iar golul din perete e cat China. Sper ca pana in toamna sa invat suficient cat sa construiesc un bazin de vreo 300L incastrat in perete si plin cu vietati marine.
Dumnezeu sa ma ajute, ca n-am stiut in ce ma bag, insa sper ca aici voi gasi persoane ce ma pot scoate la liman.
Va multumesc daca ma acceptati, va felicit (pe unii) pentru acvariile superbe!
O seara frumoasa!
|
 |
|
|
|