Message |
|
o sa mai achizitionez neoni dar dupa ce se vor dezvolta plantele mult mai bine si vor fii si locuri umbrite.. iti multumesc scorpionule pt sfaturi, am pus planta sub buturuga si pe celelalte le-am mutat mai in spate, lasand partea centrala si din fata mult mai libera
|
 |
|
.
|
 |
|
mai am de lucrat la capac.. totul este home made, doar de mana mea.
alte poze
|
 |
|
Salut sunt din Craiova si dupa mult timp de asteptat si documentat va prezint acvariul meu:
PLANTE:
-Sagittaria Subulata
-Vallisneria Torta
-Anubias Barteri var. Nana
VIETUITOARE:
-3 neoni (Paracheirodon innesi)
-3 Tetra negru (Gymnocorymbus ternetzi)
-4 Platy (Xiphophorus maculatus) cred iam primit si habar nu am ce sunt defapt
-3 Corydoras paleatus
-4 guppy (Poecilia reticulata)
Ilumitatul este asigurat de 2 tuburi T8 Day light..
Iar filtratrea se face cu ajutorul a 2 filtre interne Resun.
|
 |
|
nu vreau sa supar pe nimeni..
|
 |
|
acvariul are 65x38x40.. sai pun 2 t8 de 18W? acvariul e la uscat si mai e timp sa modific restul instalatiilor
|
 |
|
nu mam suparat stai linistit, din contra sunt foarte "ciudat" sa spun asa si mam gandit sa plantez trifoi ( are mama intrun ghiveci langa un pomisor) in substratul de nisip al unui acvariu de 16L(oare o putrezi sau va rezista? ma gandesc ca pomisorul ala are multa apa exagerat de multa si se pare cai prieste trifoiului)
|
 |
|
la acvatice ma gandeam si eu... lasand gluma la o parte fara co2.. fertilizari sunt probabile..
lumina 1 tub t8 de 18w cred ca e suficient
|
 |
|
Ce plante imi pot achizitiona pentru un bazin in care o sa tetra negri, si alti tetra? bazinul cu apa are undeva la 85 litri cati tetra pot baga in el? sau ce alte specii de pesti sunt foarte colorati si sunt compatibi cu tetra?( gen Apistogramma borellii -Borelli's Dwarf Cichlid) multumesc anticipat.
|
 |
|
viulian wrote:Corect, de acord cu colegul irukandji - daca vrei acvariu plantat frumos, trebuie sa incepi totdeauna cu capacul  si cu sistemul de iluminare..
Intrebarea este ce fel de acvariu ti-ai dori sa obtii (apropos de vietuitoare, plante, etc) ?
mie imi plac mult tetra negru(Gymnocorymbus ternetzi) si speciile asemanatoare.. mai am si un betta half moon care sta momentan intrun acvariu de 16 litri si mam gandit sa ii fac un separeu in noul acvariu).. dupa ce am citit mam gandit la 65x 35x 45.. si la aceste dimensiuni as vrea sa raman
|
 |
|
As vrea sa stiu daca betta al meu este rar precum mia spus o cunostiinta cand la vazut si daca este betta half moon dragon (desi eu nu cred ca este dragon eu cred ca este doar un half moon simplu)
|
 |
|
salut sunt destul de nou in acvaristica si as vrea sa.i construiesc un acvariu singur acasa cu dimensiunile 60x40x45 si as vrea sa stiu ce grosime sa aiba sticla folosita si ce ranforsari sa ii fac? (daca sunt necesare)
Multumesc anticipat tuturor celor care isi vor pierde timpul cu problema mea
|
 |
|