[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

Ce plante imi pot achizitiona pentru un bazin in care o sa tetra negri, si alti tetra? bazinul cu apa are undeva la 85 litri cati tetra pot baga in el? sau ce alte specii de pesti sunt foarte colorati si sunt compatibi cu tetra?( gen Apistogramma borellii -Borelli's Dwarf Cichlid) multumesc anticipat.
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Plante acvatice zic eu.

Acum depinde,daca vrei sa faci un biotop,daca vei fertiliza,daca vei face aditie de CO2,ce lumina vei avea etc.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

la acvatice ma gandeam si eu... lasand gluma la o parte fara co2.. fertilizari sunt probabile..
lumina 1 tub t8 de 18w cred ca e suficient

This message was edited 1 time. Last update was at 20/01/2013 02:49:15

Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca te-ai suparat,imi cer scuze,nu am vrut sa deranjez.

Daca nu esti sigur de fertilizare si CO2 poti incepe cu plante easy gen:valisneria,egeria,anubias,cryptocorine,moss,mayaca fluviatis,ceratopteris cornuta,ceratopteris thalictroides si mai sunt destule.

In legatura cu lumina,eu unul zic ca e foarte putina.Macar 2x18w.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

nu mam suparat stai linistit, din contra sunt foarte "ciudat" sa spun asa si mam gandit sa plantez trifoi ( are mama intrun ghiveci langa un pomisor) in substratul de nisip al unui acvariu de 16L(oare o putrezi sau va rezista? ma gandesc ca pomisorul ala are multa apa exagerat de multa si se pare cai prieste trifoiului)
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

acvariul are 65x38x40.. sai pun 2 t8 de 18W? acvariul e la uscat si mai e timp sa modific restul instalatiilor
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Pentru plante easy ar trebui sa ai un raport de 0,5w/litru.Sa zicem ca ai 85 de litri,iti trebuie macar 40w.Eu unul as pune doua neoane de 24 sau 36,poate pe viitor vrei sa pui si plante mai nepretenitoase.

Trifoiul,no way!Am mai inercat sa ii explic cuiva pe forum,dar deja pusese muschi de copac in acvariu.Nu a mai dat pe forum ca sa vedem ce si cum,dar sigur nu i-a mers bine.Gasesti plante la donatii daca esti la inceput,nu trebuie sa te arunci la plante scumpe din prima.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
RVP
Junior member
[Avatar]

IP:

Ca vietuitoare ai putea pune un grup de neoni de 6-10 indivizi,o pereche de ramirezi si cativa cory.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: