[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Confectionare acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

salut sunt destul de nou in acvaristica si as vrea sa.i construiesc un acvariu singur acasa cu dimensiunile 60x40x45 si as vrea sa stiu ce grosime sa aiba sticla folosita si ce ranforsari sa ii fac? (daca sunt necesare)

Multumesc anticipat tuturor celor care isi vor pierde timpul cu problema mea
iptdorin
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.
Sticla de 6.De ranforsari nu cred ca e cazul la 60 lungime.
Succes..
irukandji
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut, daca imi permiti o parere... fa-l de 64-65 lungime... Imi vei multumi mai tarziu
Tuburile de neon T8 (de acvaristica sau obisnuite)- au 60cm si deci nu incap intr-un capac pt acvariu de 60cm lungime... Mai mici sunt de 45cm /15 watti, deci... mai bine de 65cm lungimea acvariului

Am avut acvariu 75x30x50 timp de cativa ani, l-am tot mutat prin casa, am acvariu de 80x35x45 cu sticla de 6mm fara nicio ramforsare, daca tine la mine, tine si la tine

This message was edited 1 time. Last update was at 18/01/2013 01:33:07

capac_acvaru@yahoo.com

Noi, Mihai Viteazu, Domn al Tarii Romanesti...
[Email] [Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Corect, de acord cu colegul irukandji - daca vrei acvariu plantat frumos, trebuie sa incepi totdeauna cu capacul si cu sistemul de iluminare..

Intrebarea este ce fel de acvariu ti-ai dori sa obtii (apropos de vietuitoare, plante, etc) ?

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Gen_Maximus
Junior member
[Avatar]

IP:

viulian wrote:Corect, de acord cu colegul irukandji - daca vrei acvariu plantat frumos, trebuie sa incepi totdeauna cu capacul si cu sistemul de iluminare..

Intrebarea este ce fel de acvariu ti-ai dori sa obtii (apropos de vietuitoare, plante, etc) ?

mie imi plac mult tetra negru(Gymnocorymbus ternetzi) si speciile asemanatoare.. mai am si un betta half moon care sta momentan intrun acvariu de 16 litri si mam gandit sa ii fac un separeu in noul acvariu).. dupa ce am citit mam gandit la 65x 35x 45.. si la aceste dimensiuni as vrea sa raman

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: