[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Si chiar daca ti se rupe (de) viermele, obturezi caria cu plastilina sau superglue.
Bun venit, Cristi, cauta mai aproape....
http://www.acvamax.ro/index.php?cPath=40&osCsid=5ljvpj867alh8mlnlqrb6kdld0
La mine, in setupul vechi (de saptamana trecuta ) am plimbat PAR-ul deasupra acroporelor si aveam peste 200, acum ca le-am ridicat cu 20-30 cm ... cre` ca tre`sa mai tai din lumina.
dan.pavelescu wrote:Si uite asa am scos eu dslr-ul din dulap, in speranta ca voi face niste poze cu care sa impresionez bajetii. Si asa bine aratau pe display-ul aparatului. Cand le-am vazut pe pc.. smilie

Special pentru tine ma chiorasc la mobil ...

De fapt, am incercat sa pozez chestia asta, dar nu o pot focaliza. E un tub (aparent dur) din care iese mereu o "panza de paianjen". Pot sa rup tubul ala? Ca ma scoate din minti

Scapa de el, irita coralii si arata naspa, rupe-l cat mai de jos

P.S. caut trepiedul si incerc totusi sa fac niste poze mai de Doamne-ajuta

P.P.S. nu mai pun nici o poza, am tras ~50 de cadre si n-a iesit nici unul

Tocmai mi-am gasit ochelarii...
Fotografia arata asa, nu prinde efectul de lupa, in realitate tot ce este mai in spate se vede la dimensiune dubla, am ce bajbai cu vreun coral pana sa-l asez intr-un loc, ca imediat sa constat ca e stramb
Ciudat ...
darthradu wrote:Mie nu mi se pare ca ai inaltat nici o laterala, ai pus tot in mijloc.
Eu as fi acoperit complet lateralele, de jos pana sus, sa nu se vada deloc peretii

Radule, uita-te un pic la prima poza de la `122.
Bucatile de piatra alea albe, au 20 cm inaltime si au fost puse pe laterale...
Ti-am zis ca-i greu cu acvariul asta, el mareste si in realitate pare ca-i plin si toate stau sa vina la vale ...
Am milka aia mare, daca o proptesc tine ea totul
Si eu abia incep sa ma invat cu noul aranjament, stau cat mai departe sa nu o ia la vale si sa vina peste mine gramada aia de bolovani
Pe laterale se inalta coralii, nu mai cum sa le acopar cu piatra.
Mai am doua chestii de prins cu magnet pe laturi ...
Mai bag neste detalii:
dan.pavelescu wrote:Multumesc.

Daca dupa operatie o tin 24h intr-un mic bazin dotat cu o pompa, mai scade riscul?

Geme net-ul de exemple de chirurgi (macelari, sadici, inconstienti, kamikaze etc.) in nevertebrate marine
Vezi, scrie iute testamentul si da-i bataie ...
Am tot asteptat un sfat, dar cum nu prea a venit , am facut ce m-a taiat pe mine capul, adica am ingramadit toata piatra aia.
Rezultatul? Vedeti comparativ cu pozele de mai sus

Eu numai lucruri bine astept de la un cleaner shrimp, sper ca si al tau doar l-a curatat de eventuali paraziti, nu de tot
dan.pavelescu wrote:Nervi, durere de cap, etc..

Momentan ma mananca in dos sa fraguiesc anemona (green bubble), a crescut foarte mare si nu are nici un gand sa se auto-splituiasca.

Pe langa faptul ca mi-e foarte mila sa bag lama in ea, nu stiu nici cu ce se dezinfecteaza. Sugestii?

Se dezinfecteaza cu solutie pe baza de iod, recomand insa produse specializate: Reef Dip de la Seachem, sunt si altele, dar eu doar din asta am
Totusi operatia impune riscuri, poate elimina toxine de sa-ti compromita micul acvariu.
Ma tot uit la poze si ma apuca melancolia.
Pentru a salva reciful a trebuit sa desfiintez setupul de dulce, inclusiv cu doua perechi de discus
Pai daca-s discusii tai, nu a fost socul prea mare, in butoi cred ca rulai si filtrul extern, asa ca prea multa ciclare la ce sa faci?
Cu plantele e chin, concentreaza-te pe unele de suprafata si vreo radacina serioasa.
Ce-ti mai plac ciortanii , asta cu referire la marin.
darthradu wrote:Hernie inghinala, si au gasit aia un ceas cu cuc acolo sau un controller de acvariu ceva astfel incat nu s-au lasat pana nu mi-au tras buzunar de 15-20cm

Îmi pare rau sa te vad asa, dar bine ca ai scapat de belea, ca acusi tre' sa cari apa, pietroaie, sare, contorsionism pe la sump.
Fa-te bine si hai la treaba!
Daca tot ai buzunarul ala, lasa loc si pentru cateva mufe, fire, cine stie ...
No, nicicum, eu am d`ala de fonta ...
Aia nu-i o bucata de calorifer?
Si linia aia continua din profil metalic arata in mare fel, dar la bonsai-ul din fata nu renunti?

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: