| Message |
|
|
Da, in special astia trecuti de 4 ani si-un zero, cand nu mai tine prostata ne mai zgaim noaptea si pe la acvariu, dar nu dupa corali ci tot dupa pesti si nevertebrate, unde mai doarme unul, ce aiptasie mai mananca peppermintii, melcii aia iar s-au blocat in dintii overflow-ului si se aude naspa, steaua iar sta pe geamul frontal, viermii aia iar se plimba pe nisip ... ma rog, chestii legate de corali
|
 |
|
|
Shubi wrote:Multumesc.
mugurel wrote: vreau si eu doi pui
S-a notat  moldoveni ii facem
Asa, miersi, ci-mi mai plac mii cardinalii aistea
|
 |
|
|
Ma alatur si eu bucuriei generale, cu felicitarile de rigoare pentru proaspatul tatic, dar o spun franc: vreau si eu doi pui
E printre putinii pesti ce nu i-am avut in 5 ani de aventuri sarate
|
 |
|
|
koala wrote:
CristiC wrote:
Nu cedez, pen' ca dabea astept sa stau si io linistit in fata acvariului sa ma uit la pestani,sa ma doara la basca de cat de mare e fosfatu',cu un pahar de licoare din asta in mana  ...
ASTA-i atitudinea ce-o asteptam!  ...
Trebe luate urgent masuri... deja se aduna al koalaiti sau alcooliti, asa ca la un peste mai aratos musai doi corali duri ... parerea mea....
|
 |
|
|
georgemonda wrote:si dupa masa ceva ce tin secret
Secret domule, sa fie, da sa stim si noi!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu innoata, merge tarash ca un guvide ...
|
 |
|
|
Pentru cand vor creste coralii duri si ciortanii, ar trebui sa ne procuram ochelari de protectie, nu de alta dar deja pe mine ma supara ochii dupa cateva vizionari.
Si strang bani pentru concedii in afara, deja nu-mi mai place la Mamaia Daca ma invita si pe mine? Ha?
|
 |
|
|
Am zis si io asa, dar daca zici ca l-ai obisnuit deja, numai de NOPOX pe el si matrafox pe mine ma voi tine
|
 |
|
|
aerosv wrote:Ce bunatati mai ai Mugurel ? ma mananca palma sa mai bag cativa, pestii sa mai astepte
Pai tu voiai xenia si kenya, dar uite cum merg durii
Trecem la step 3: montipore plate, digitate ...
|
 |
|
|
ciprian wrote:Si inca ceva pentru seara asta,...:

Ma abtin de la beutura si ma apuc de sport, adica ma pregatesc pentru un transplant cu un frag d'asta
|
 |
|
|
Foarte tare!
To?i coralii sunt deschisi si hidratati.
Trebuie sa-ti mai dau sa-l umpli ...
|
 |
|
|
Daca aveai alt acvariu puteai lua unul mare, asa ca mai studiaza solutia asta
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Iar noi promitem ca ramanem treji pana atunci
|
 |
|
|
|
Secret domule, sa fie, da sa stim si noi!
|
 |
|
|
Aseara ma inlocuit 5 LED china royal blue de 3W astfel: central un deep red, flancate de doua UV, si acestea flancate de 2 buc roz. La toate am pus lupe de 90 grade, fara carcasa (lupelor).
Efectul a fost dramatic, inca incerc sa ma obisnuiesc  , a fost estompata fluorescenta (culorile sunt mai pale), nu-mi dau seama cat influenteaza coralii, mai ales ca sunt doar pe linia din fata.
Diseara incerc neste poze. Indiferent de rezultat, vi le arat si voua
|
 |
|
|
|
In acvariul cu discusi nu am putut tine plante de suprafata.
Acum, la acvariul cu creveti, la 24 grade, le merge super, chiar sub o lumina LED specifica marinelor.
Fara fertilizare sau CO2.
|
 |
|
|
Nici eu nu m-am indragostit de el, dar cat timp are preturi bune si produse pentru marine si Dennerle, ma fac frate si cu dracu`
|
 |
|
|