[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Noi sa fim sanatosi, la fel si pestii/coralii si sa ne bucuram de ce avem.
Poze excelente cu fiecare coral, close-up-uri, gasesti milioane pe net, importanta este combinatia si sanatatea lor in acvarii.
Hai ca am zis-o sa ma autoimbarbatez si pe mine
Gabriel Sanda wrote:Multumesc, Mugurel....in curand trebuie sa tai din corali dar parca ma pune cineva sa-mi tai mana

Tocmeste repede pe unul care se pricepe la curatat pomi, si sa vezi ce coroana le face ... , dar repede ca sezonul e in toi. La curatat crengile de pe jos sigur vei avea ajutoare.
Cu pozele si eu sufar, dar dau vina pe LED-uri si nu pe mine sau aparat ...
Na ca deja mi-e cam rusine ca am bagat si eu acum doua poze, speram sa nu postezi azi ...
Felicitari, ai mai triat coralii?
M-am mai linistit dupa pierderea celor doi leucosternon, ma bucur de cei doi Anthias dispar si un superb Lysmata debelius (de astia am tot avut, de fapt pentru ei m-am apucat de acvaristica de recif , dar asta chiar are un rosu superb).
Pun doua poze cu felul in care am pozitionat pompele, cele doua Tunze de jos au fost initial in fata pe lateral, dar nu au placut .
Acum, dupa cum se misca LPS-ii mi se par OK curentii din bazin, dar nu stiu cum va fi cand voi inalta lateralele cu piatra nou achizitionata
Daca ma intrebai ieri, ziceam ca da, dar nu apa ci ciclide, azi nu mai merge pestele
La mine sta degeaba un weipro 2014, e pe sistem Venturi
http://www.fish-street.com/weipro_sa2011-2014
Avantajul e ca se agata pe exterior si se vede decat cupa.
Multumesc tuturor, deja osmosorul baga, fac schimbul si nu aspir nimic, iar apa schimbata o bag peste piatra si o las la sablat cu o pompa serioasa.
De ce s-o spal in apa de osmoza la final?
Acum am aflat ca nu este trimisa cu apa, ci doar cu o punga peste ea, in butoi ...
Cred ca-i mai rau, ce naiba fac?
Am achizitionat de la colegul Reefer cele doua pietre
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33104.page
Le-a tinut in butoi cu apa dupa dezafectarea bazinului, nu am vazut sa fie vreo pompa acolo pentru o oarece circulatie a a pei.
Acum butoiul vine spre mine.
Cum ar trebui sa procedez inainte de a o introduce in bazin (vreau sa inalt lateralele si sa ma apropii de un rockscape tip Lagoon).
Bine ai venit pe aici si revenit intr-un forum de specialitate, ca de acvaristica vad ca nu te-ai vindecat
Nu, e mai simpla ideea, o jmekerie din plexi pe care o bag in refugiu, pe langa reactorul de matrix, eu voiam un paralelipiped, dar mi-a venit ideea de a folosi tot spatiul cu forma aleia de la tine, gaurit si alimentat din recirculare, plexi doar sa nu-l crape ala cu pistoalele lui visuri deocamdata ...
Pai daca stiam asta acu' 10 zile, bagam 10 leucosternon din teava, Chuck Norris flavescens obosea si ramaneam si eu cu inca un doctor
Materialul e bun pentru nebunia mea, inca neimpartasita, de a tine peacok mantis într-o cutie dedicata
Rade Blue de noi, ce copchii suntem
Ce reaqu' i aia?
Proiectul a fost gresit sau a esuat realizarea?
Nu stiu altii cum sunt, dar eu, dupa ce am încheiat si a doua cetanie cap-coada, dupa ce am ras sau am suferit, (ce bine mi-ar fi prins asta acum 5 ani) ma simt indreptatit sa cer o situatie la zi, cu dovezi concludente (poze), nu de alta dar poate-mi trece melancolia dupa ciortani (acum dupa ce am pierdut doi) si ma apuc si eu de treaba
Da, asta e, mergem mai departe ...
Pompa de valuri a cedat, am luat un RW8 in loc, dar si doua Tunze 6015, montate dedesubtul asteia, fiecare orientata paralel cu cate o latura.
Am mai antamat si pietrele de la Reefer, nu-mi dau seama cum ar veni acestea, eu le voiam in laterale lipite de sticla, dar pompele Tunze ar bate pe sub ele (nu le mai pot ridica, abia le-am pitit sub RW8).
E OK?
Narod fiind nu am tras si o poza, dar va puteti face o idee cu una mai veche

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: