| Message |
|
|
|
Eroziunea capului si a liniei laterale la chirurgi apare ca urmare a carentei de vitamine.
Acestea pot fi aplicate in hrana sau prin incurajarea consumului de alge proaspete (caulerpa, grape etc.).
Asta din ce am citit, nu m-am confruntat (inca) cu asa ceva.
Dar ca tratament safe in acvariul populat am folosit cu succes in trecut Proto Marin Coral de la Aquarium Munster.
|
 |
|
|
|
Eu de cativa ani o tin iluminata 24/24 (lene) si nu stiu cum arata albita. Totusi tin si chaetomorpha ...
|
 |
|
|
esti diabolic
Diabolic eram de mic, acuma-s doar batran si ...
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Inca nu stii cat de tare ma mananca in fund si ce am de gand
Dar, ma repet, acvariul este de tip scoala, de sacrificiu, ca sa invete copilul din mine cate ceva.
Cand o sa joc si eu in divizia A, o sa fac asa cum scrie la Pravda. Momentan ma prostesc cu tot ce-mi pica in mana
Nu era mai simplu sa-l intrebi pe Blue?
|
 |
|
|
|
Eu cred ca la dimensiunile acvariului, faptul ca tii o anemona deja este o mare realizare, dar aceasta limiteaza mult posibilitatile de populare cu multe altele ...
|
 |
|
|
|
Ti-l pui in camera la tine, nu in living si ai scapat ...
|
 |
|
|
George, arata intr-un fel asa mai imbracatel, cel putin milka aia parca e de acolo ... uite ce baza are, parca nu mai e asa mare si da bine din ambele parti, stiam ce marfa am cand am scos-o la mezat ...
Si pare ca le merge bine tuturor, i-ai tratat bine de Paste
Felicitari si bafta de data asta!
|
 |
|
|
CreatoR wrote:
mugurel wrote:
PS Te-ai intors in capitala?
Da domnu, aseara. Oricum nu am apucat nici sa stau un pic sa imi trag sufletu'. Toata lumea a tras de noi sa ne vada
Ramane pe alta data cand vin mai multe zile sa dau o fuga pe la Iasi 
Pacat, am nevoie de loc, Shubi deja ambaleaza tridacna aia mare ... si aveam ceva bunatati puse la expozitie, acum le urc pe munte ...
|
 |
|
|
CreatoR wrote:Frumos domnu'. dar totusi sa nu uiti poze cu bazinul, chiar sunt curios cum arata in noua lumina 
Abia m-am obisnuit eu cu noua lumina, dar m-a ajutat mai mult ca am fost plecat 5 zile.
PS Te-ai intors in capitala?
|
 |
|
|
|
Si un pic de Koala style, iceput ca de post din urzici, spanac si stevie, tunat apoi cu vin, ou si cascaval, totul pe plita la foc domol
|
 |
|
|
Blue14 wrote:E iaz natural sau facut de tine, e izolat cu folie/piatra ?
Este facut de bunicul meu acum 80 de ani, zona este mlastinoasa cu apa freatica la 30 cm (nu necesita folie), in lunca majora a Ozanei, sapat pana la pietris si alimentat din 3-5 izvoare cu apa ca gheata.
Populatie dominanta - caras salbatic, hrana buna si naturala pentru populatia de pastrav somonat si clean. Am tot populat si cu pesti din Ozana: boistean, mreana, pastrav fanatanel, grindel, porcusor, cara, scobar.
Este colmatat in mare parte (dupa ce mi-au decedat tatal si bunicul) nu am avut grija sa curat salciile de pe margine. De cativa ani le-am taiat complet, am refacut conturul cu salcam, si am adancit pe o anumita zona pana la 3 m.
Vara este acoperit de matasea broastei, singura masura de protectie in lipsa pazei.
|
 |
|
|
Cer public scuze pentru pozele promise, dar am fost si eu in concediu de munca (nu de odihna).
Las pozele sa vorbeasca, cu iazul meu de munte, cu pomii fraguiti si cu obtinerea NOPOX-ului din mar
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Tu il vezi mai bine, daca nu esti sigur, scapa de el ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Eu nu m-as agita, nu as mai hrani, bacteriile sunt o hrana valoroasa pentru corali...
|
 |
|
|
Si eu tin macroalgele iluminate non-stop, nu stiu cum arata una alba
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ma simt rasfatat 
Asta e doar asa, de concediu placut, sa nu uiti de menirea de baza, acvaristica...
|
 |
|
|
|
Tridacna, poz 39, o facem moldoveanca?
|
 |
|
|
|
Eu te cred pe cuvant, dar nu faci o mica prezentare a acvariului, eventual si o poza?
|
 |
|
|