| Message |
|
|
|
Ma intereseaza daca mai este de actualitate.
Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
Mai este cineva interesat de schimb?
|
 |
|
|
|
Pai da, suportul vibreaza.. dar nu prea am ce sa-i fac.
Sunt convins ca e mai util un filtru extern dar deocamdata nu sunt dispus sa cumpar.
|
 |
|
|
|
Am folosit si Resun SP-1100 care cica ar fi "silentios".. cand l-am probat in acvariu, vajaia intr-un hal..
As vrea daca as avea posibilitatea doar sa-l probez pe asta de care zici tu..ca am tot schimbat filtre. Poate ar fi mai ok solutia cu un filtru mare si debit reglabil
|
 |
|
|
|
Acum am unul mai mic, Aqua one 101F
|
 |
|
|
|
L-am schimbat pana la urma ca era prea mare, imi matura pestii pe acolo.. Nici nu ii puteam micsora puterea.
Ceea ce ma deranjeaza la asta nou este zgomotul.. de fapt la toate pe care le-am incercat. Sunt zgomotoase si enervante
|
 |
|
|
|
Salut!
Am un acvariu de 60L si doresc sa-i schimb, filtrul.. am facut rost de unul, dar pe cutia lui imi spune ca e recomandat pt acvarii de 150L.
Ar dauna mult pestilor daca l-as pune in functiune?
|
 |
|
|
|
Nu pot face acum poze, dar nu a fost foarte greu.. am cumparat socluri si neon de aceiasi marime si le-am aplicat cu holsuruburi
|
 |
|
|
|
Nu, am luat atunci imediat doar ca n-am mai raspuns pe forum...
|
 |
|
|
|
Am mai cumparat unul de 15W.. N-am stiut ca nu exista mai puternic de atat la aceiasi lungime
|
 |
|
|
|
Alte oferte??
|
 |
|
|
|
Dau la schimb 2 neoni negri, o femela xipho si o zebra roz pe alti pesti sau accesorii de acvariu.
Astept ofertele voastre.
|
 |
|
|
Salut!
Cumpar un filtru intern pentru un acvariu de 60l. Astept ofertele voastre!
Nu sariti cu preturi bomba  . Multumesc
|
 |
|
|
|
Se mai adauga pe langa cei 2 neoni, o femela xipho si o zebra rosie.
Pt cine e interesat, astept oferta.
|
 |
|
|
|
Inca valabil. Astept orice fel de oferte!
|
 |
|
|
|
Eu am nevoie de un neon lungimea 438 mm, T8 mai mare de 20 W..
|
 |
|
|
|
Cumpar neon T8 30W de 438 mm.
Astept oferta
|
 |
|
|
|
Dau la schimb 2 neoni negri.. pe orice. Astept oferta
|
 |
|
|
|
Si-a revenit pestele, l-am bagat in carantina si i-am pus un varf de lingurita de sare..
|
 |
|
|
|
Da, ma gandeam sa cumpar un alt filtru dar vreau sa stiu, cand il introduc pe asta nou trebuie sa-l las sa functioneze in paralel cu celalalt pana se formeaza acele bacterii sau..?
Cat despre iluminare, loc pe capac nu ar mai fi pt alt neon, am sa caut altul de 24W.
Si acum, o intrebare care necesita raspuns cat se poate de urgent: masculul de guppy de ieri il vad ca tot se da peste cap, se roteste.. nu stiu ce naiba are. Nu pare deloc in regula. Aveti idee ce poate fi?
|
 |
|
|