[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: DaNi9
Forum Index » Profile for DaNi9 » Messages posted by DaNi9
Pai in cazul asta, cred ca n-am sa le mai pun deloc..
O sa caut ceva cu granulatia mai mica
Atunci, sa fie undeva la mijloc?
Nu le pot folosi ca un ultim strat?
I-am facut o poza.. nu e alb simplu
Am incercat si testul cu otetul, nu sfaraie

http://s8.postimage.org/eke50fnf9/DSCN0708.jpg
Cum spuneam, am pietrisul asta http://www.shopmania.ro/acvaristica/p-evidecor-pietris-alb-1kg-2-4mm-8235518
Merge in combinatie cu un alt pietris cu granulatia ceva mai mica si cu aquabasis?
Salut! O mica intrebare..

Cam ce fel de substrat nutritiv mi-ar trebui pt plantele easy? Mentionez ca momentan am doar pietris cu granulatia mare
E recomandat sa iei unele accesorii deja folosite? Ma refer la substrat, filtru, pompa de aer, decor..
Da, ma gandeam si la asta. dar nu am loc unde sa-l pun..
Chiar ma bucur sa aud atunci . Neonul actual care il am de la acvariu este de 15W.. va trebui sa caut altul in cazul asta
Am achizitionat acvariul de care va spuneam.
Plantele din categoria asta easy, au nevoie de multa lumina naturala sau pot creste si cu lumina artificiala? Nu de alta dar am o camera mai intunecoasa si nu stiu ce sa fac..
Credeti ca ar rezista?
Mi-a recomandat cineva mai sus, plante easy pt acvariu.
Chiar asa se numesc sau pt ca se intretin usor au capatat denumirea asta?
Daca nu as pune plante momentan?
Am sa tin cont de sfaturile voastre. O sa incep usurel
Multumesc tuturor pt raspunsuri/urari!
Cred ca am inteles cativa pasi importanti, incerc sa nu fac greseli.
In orice caz, am sa-mi cumpar acvariul si decorurile deocamdata
Am inteles ca e mai usor de intretinut acvariul cu plante artificiale (nu se schimba apa asa des).
De ce nu imi recomandati asa ceva?

Nu, am in jur de 200 de Ron pt popularea acvariului si 200 pt acvariul descris mai sus (la mana a doua).
Acum nu stiu daca e mult sau putin, deocamdata nu vreau sa ma arunc la mai mult..
Legat de plante, ma gandeam la ceva artificial.. mai usor de intretinut. De pesti, nu sunt hotarat, poate imi dai cateva sfaturi.
Bugetul se invarte intre 300-400 Ron.
Salut!

Sunt incepator in domeniu si tare dornic de a'mi achizitiona ceva bun deocamdata. M-am gandit la urmatorul acvariu:
Juwel Korall 60 litri
Filtru bioflow cu pompa 280l/h
Incalzitor 50W
Capac cu iluminare 1x15W(T8)

Pretul de cumparare este de 200 de lei. Acum, astept pareri, se merita? Sa-mi iau altceva? Daca da, ce?

Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Forum Index » Profile for DaNi9 » Messages posted by DaNi9
Go to: