[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: opincarul
Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
dan.pavelescu wrote:N-ai citit si tu romane politiste cand erai mic? Cum se faceau rapirile, cu cloroform pus pe batista?

Are 14-15 ani, de acum ar trebui sa inceapa cu cititul romanelor politiste.
dan.pavelescu wrote:Sa inteleg ca un threesome cu pufosi e permis doar langa grinda de rezistenta?

Depinde de fetish-urile fiecaruia. Nu toata lumea apreciaza o burta sexy.
@all, vand bilet la autobuzul ban-urilor. Eftin
dan.pavelescu wrote:Greseala mea. Am gasit discutia cu pricina, e vorba de 400kg/m2

Si asta mi se pare putin. Gandeste-te cam ce presiune exercita pe placa o persoana de 100kg daca sta in picioare, cu picioarele cat de cat apropiate.
@Batman, sunt convins ca a gresit cu un 0 colegul, sau era vorba despre cm
Gandeste-te ca un om de 80kg ar trebui (judecand dupa cele 200kg/mp) sa indoaie tavanul vecinului la fiecare pas. Sau chiar sa-i faca o vizita, in cazul in care sare in casa. Am avut si 120 si nu s-au plans vecinii.
severum777 wrote:este o pasta care se aplica pe geamuri sau parbrize

Nu rezolvi nimic daca dai cu pasta pe plastic. E pentru sticla.
Cum lipesti fundul ? Sau cu ce? Siliconul nu cred ca adera la plexiglas.
Dan P wrote:Iti vine sa ii inviti in gaura de origine

Academic vorbind ii poti invita sa regreseze retrospectiv in zona colului uterin al mamei lor. Sau, daca esti fan Parazitii, zona sterno-cledo-mastoidiana a mamei lor.

PS: 2-3 pui nu dai separat, da' 4-5?
Citeste ce a scris @koala in postul nr 2 de aici: http://acvariu.ro/forum/posts/list/35119.page
Cumperi mazare congelata, ca-i prefiarta. Tetra Discus cumperi la litru sau la galeata. Parca era cineva pe forum care vindea.
Gris. Nasol ca nu ai incalzitor
A scris Faye in postul 2. A avut carasi si si-a facut temele in ceea ce priveste mancarea si intretinerea lor.
Mai citisem intr-un topic si despre Tetra Discus lasata in apa cu ceva timp inainte de a fi hraniti carasii.
Dragul meu coleg, eu locuiesc intr-un sat atat de mic incat e vazut ca periferia orasului Magurele.
Asa ca, nici eu nu locuiesc intr-un oras mare. Am fugit de el.
Crezi ca am cu cine sa stau de vorba la mine-n sat?

Concluzia la care trebuie sa ajungi e ca nu-i frumos sa ceri ajutor si apoi sa ignori ceea ce-ti spun colegii. Nici tie nu ti-ar conveni, crede-ma.
Ti s-a mai spus sa pui intrebari inainte de a cumpara ceva.
Experiente personale cu Labeo pe forum sunt garla. Majoritatea au renuntat la el datorita agresivitatii. Altii l-au tinut/ il tin in acvarii mari si nu iese in evidenta.
severum777 wrote:Mai raman cu o ultima intrebare deocamdata, Cu ce pot hranii carasii sanatos si sa fie ceva ce se scufunda, dar sa fie vizibil si o granulatie destul de maricica, pot incerca furaje de pasari, am vazut la o pastravarie su de acolo am idea.

Dubioasa intrebare. Citeste ce au scris colegii in topicul asta: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/36376.page
Postarile cu numerele 2 si 3 sunt de retinut. Mai ales numarul 2
Eram ferm convins ca o sa te doara la basca de sfaturile pe care le vei primi legat de pesti. Asta era motivul pentru care te-am intrebat. Undeva, intr-un colt indepartat al mintii mele scurte am tot sperat ca vei tine cont.
Spor iti doresc!
Dupa ce termini de citit de ti-a recomandat Barman, citeste despre minimul necesar (ma refer la bazin) pentru rechinul tau: http://www.seriouslyfish.com/species/epalzeorhynchos-bicolor/
severum777 wrote:este ok sau sunt multi pesti?

Conteaza ce-ti spunem? Adica, vei tine cont de parerea noastra??
Da, sunt prea multi pesti.
moisei wrote:Nu mai pot sa îmi fac un alt acvariu
nici pe asta nu mai pot sa il ?in prea mult...

Nasol lasa ca vii tu la facultate in Bucuresti si iti faci acvariu in camin.
um02122 wrote:
Larva450 wrote:Scoica asta din poza seama cu scoica pe care vrei sa o iei?...am vazut scoica asta pe nevertebrate.ro

Cu ce telefon e facuta? E un dual SIM?

De fapt, poza e un screen shot
moisei wrote:Tare as vrea sa vad scoica intrun acvariu la mine..fara pesti destinat doar lor

In cazul in care nimic nu te poate face sa te razgandesti, ai grija sa existe o circulatie foarte buna a apei in acel bazin!
Va trai cateva zile, apoi
Calmeaza-te, nu cred ca iesea ceva din cele 2 sub-specii.

Forum Index » Profile for opincarul » Messages posted by opincarul
Go to: