| Message |
|
|
|
Da, asa ceva. Eu gasisem pe amazon, ma intrebam daca nu pot sa iau de pe plan local.
|
 |
|
|
|
Are cineva idee de unde se poate cumpara in Romania un diffuser pentru AI Prime 16 HD?
|
 |
|
|
ocean wrote:gauritul e un must be in opinia mea

|
 |
|
|
Mai exista varianta sa faci gaura/gauri in fundul bazinului. Cred ca se numeste overflow herbie.
Sau, fa doua gauri in lateral, nu conteaza cat de jos, iar peste ele, in interiorul acvariului, lipesti o cutiuta de plexiglass cu piaptan, iar nivelul apei va fi dat de cutiuta.
Asa ceva, daca ai gauri in geamul lateral https://www.ebay.com/itm/202104703998
Sau asa, pentru gauri in fundul acvariului https://www.ebay.com/itm/202185859413
|
 |
|
|
|
E mai bun ghidajul din link decat cel de la EverTrist.
Are rulmenti, la ala de la tristu frecarea se face direct pe plastic.
Si normal, daca are cineva nevoie de el si tristu e disponibil sa-l trimita, cum sa nu.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Am dat si eu cateva gauri in sticla cu carota diamantata pentru faianta, merge foarte bine.
Totul e sa ai ghidaj pentru carota si sa nu te grabesti, viteza mica la bormasina
|
 |
|
|
Pe asta n-o stiam, mersi frumos! 
|
 |
|
|
|
Ramane acolo, dar in alta pozitie. Daca e sa am nevoie de lampa uv si sunt la naiba-n praznic..
Cacut, ce se vede in poza, in stanga. Am suflat cu pompa si printre pietre, n-a iesit mare lucru.
|
 |
|
|
Dimineata, la prima ora (ultima vizita/mentenanta a fost pe 3 ianuarie)
Ma declar multumit. Nici macar geamurile nu aveau mizerie pe interior, sau macar mazga aia alba.
Pe exterior era plin de labe (nu labe dalea)
Trebuie sa rezolv cu pompa aia de la uv, sa o ascund cumva si sa aduc pietrele (ma duc maine la birou, trec si pe de la depozitul de piatra)

|
 |
|
|
|
Pare ca a venit de jos. Oare l-ai pus pe un graunte de nispi/pietricica?
|
 |
|
|
|
N-a crapat, face ambitii
|
 |
|
|
GreenLifeAquatics wrote:
Ma gandesc ce faceam daca aveam un marin? plangeam langa el.
Am avut pana de > 36 ore la "salty bat", cand au tras tevile de scurgere in corbeanca si au taiat accidental cablul de curent de la firma.
A fost apa tulbure, dar pierderzi zero, si-a revenit in 24 de ore total. Nu e chiar ca-n filme
|
 |
|
|
|
Am o sacosa cu roci din alea in austria. Nu-mi plac, ie urate, imi amintesc de soacra-mea.
|
 |
|
|
ugarit5 wrote:Acum am observat data... Cum drq a aparut un post din 2018 la recente in 2023
Care 2018?
|
 |
|
|
Multumesc, mie mi se pare ca arata de kakao
|
 |
|
|
|
Cand o-i mai ajunge pe la corbeanca planuiesc sa mai iau o tura de pietroaie, cat rezista sacosa de mega image.
Sa-l fac sa arate si mai mult a bazin cu africani.
|
 |
|
|
|
Observ ca deja culorile sunt bine definite, fata de primele zile in care i-am adus pe golani.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Sper, mersi, Doamne ajuta!
Daca sunt acasa in Bucuresti, nu e problema, merg saptamanal si schimb apa, aspir cacutzu, etc.
Eu sper sa gasesc combinata castigatoare sa nu am probleme cand sunt la casa din Bruxelles sau in Kurlanda la munca.
Vin acasa sambata dupa amiaza si ma duc duminica, sa vad ce zice pejtii.
|
 |
|
|