| Message |
|
|
|
Si puii de vivipari stau la suprafata apei nu se ascund în substrat
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Vreau multa vallisneria ca sa acopere tot spatele acvariului
|
 |
|
|
|
Ce fertilizant imi recomandati ???
|
 |
|
|
Am avut in el africani si pareau fericiti , da erau 4
|
 |
|
|
|
Alevinii de vivipari stau la suprafata apei , egeria si vallisneria sunt cele mai bune , da trebuie sa dispara carasii din acvariu , ca sa reziste egeria , carasii trebuie sa dispara oricum din acvariu , carasii sunt pentru iaz , o sa arate mult mult mai frumos acvariul fara carasi , ca gazon ar merge glossotigma elatinoides , ar fi cea mai frumoasa dar asta in acvariu fertil nu cu substrat colorat
|
 |
|
|
Sa o lasam asa  , este bun nisipul de rau spalat bine + ca e gratis
|
 |
|
|
|
Din cate tin minte ai zis ca sunt singurele pe care se inmulteste muschiul si d-aia nu le scoti
|
 |
|
|
Asta i-am spus si eu si nu m-a bagat in seama , a zis ca el prinde muschiul de scoici
|
 |
|
|
|
Acvariul a iesit mai praf decat era . Astept sa vina primavara si ii dau . Mai bine il fac cu africani
|
 |
|
|
|
Multumesc ! O sa tin cont de sfaturi , si pe seara am sa pun si poze si as vrea sa-i schimb substratul in ceva alb
|
 |
|
|
|
Pot sa scot substratul din acvariu ? As vrea sa-l fac mai frumos , acum e urat si pustiu
|
 |
|
|
Brut 110 litri  , acvariul trebuie sa aiva pietre sau ascunzatori multe , sau sa fie multe plante
|
 |
|
|
|
La severum se pune ?i coada la lungime ?
|
 |
|
|
|
Acvariul as vrea sa-l reamenajez , dar nu stiu cum , si as baga niste neoni sau pesti mici cu o pereche de ciclide pitice , e bine ce zic ?
|
 |
|
|
|
Sunt 2 , parintii nu- i stiu , 140 litri net , breut cred ca- s 110
|
 |
|
|
In acvariu sunt doar ei de azi , am mai avut niste femele de guppy si o ciclida
|
 |
|
|
|
Imi cer scuze , acvariul este de 140 litri sunt doar ei , temperatura este de 23-24°C schimb zilnic cate 10 litri si au cam 8-9 luni , i.am avut intr- un acvariu mai mic cam 3-4 luni maxim
Ii hranesc cu JBL novo grano mix , fulgi , tablete cu spirulina si mananca si castravete ras
|
 |
|
|
|
???
|
 |
|
|
|
Ok , deci pot pune linistit , multumesc mult de sfaturi