| Message |
|
|
Ocazie speciala: haremuri de Sciaenochromis fryeri de 6-7 cm, 6 bucati/grup, 50 RON grupul, garantat 2 masculi/grup. Vedeti exemplarele in fotografiile de mai jos , nu uitati sa dati click pe imagini pentru versiunile de foarte mare rezolutie. Pentru livrare in alte localitati, se adauga 5 RON pentru transport.
Se vad destul de usor masculii, pentru ca sunt deja colorati. Femelele sunt mai discrete, cu un fond cenusiu
Se vad destul de usor masculii, pentru ca sunt deja colorati. Femelele sunt mai discrete, cu un fond cenusiu
Masculi de 6-7 cm
Comenzi pe PM sau telefonic 0726 21 21 67, Mircea
|
 |
|
|
|
Intr-un acvariu asa de mic nu are rost sa pui (decat poate temporar) pestii amintiti de tine pe la inceputurile postului. Singurii care au ceva sanse sa se simta bine un timp (avand in vedere ca au talie ceva mai mica (10-12 cm masculii, 7-9 cm femelele) sunt caeruleusii. Restul pestilor prin talia lor (auratus 14-17 cm, (@MareleAlb cei de la tine, MULTUMESC), callinos 14-16 cm, elongatus 12-14 cm) au nevoie de un minim 120 cm lungime la acvariu, preferabil 150.
Daca nu ai posibilitatea construirii unui astfel de acvariu, atunci iti recomand sa incerci cu Caeruleus si cu Maylandia sp. "Membe deep" (mascul 10 cm, femela 8 cm).
Coloritul este interesant, juvenilii si femelele sunt caramizii, iar masculii pe masura ce se maturizeaza capata o culoare albastra iar dorsala, anala si abdominalele au cate o dunga neagra cam ca caeruleusii.
|
 |
|
|
|
Maylandia msobo ‘deep tanzania’ nu o sa gasesti la noi in tara nu a adus nimeni inca. Daca te intereseaza am eu Maylandia sp. "membe deep", specie extrem de asemanatoare, singura diferenta fiind de fapt la mascul, care nu are nu are petele specifice la msobo, culoarea de baza fiind aceeasi.
Femelele si juvenilii sunt un oranj caramiziu f. frumos, iar masculii se fac la maturitate un albastru-movaliu extrem de interesant. O sa revin cu poze in maxim 2 zile.
Detalii pe PM.
|
 |
|
|
Am eu ceva mopani in plus.
Mopanul singur in poza este 20 RON, ceilalti doi cate 15 RON. Daca se cumpara toti trei, 45 RON. Pun si pachet.
|
 |
|
|
furnici wrote:
schizotron wrote:la mare gasesti calcare numa bune de africani da te costa cam un milion benzina
nu mai baga din astea: ce, ai pica pe astia cu acvarii mai frumoase?!
calcarul durifica apa si ii schimba calitatile in cel mult 48 ore. nu are rost sa il vrejesti. or avea ele fosrme frumoase dar.............
Sa-mi fie cu iertare, dar pietrele de mare in acvariile cu africani nu doar ca dau bine, ci sunt si utile... Obtii o duritate de 16-18 fara batai de cap, iar locatarii se simt excelent.
|
 |
|
|
jumbo wrote:eu am gasit in vama veche la magazinu din sat bulgari de sare si aia sigur sunt fara iod 15 mii kilu
In Craiova e in Piata Mare cu 5 mii kilu'. Ma apuc de facut contrabanda, o duc in Vama Veche si o vand cu 10 mii. Care mai doreste, care mai pohteste.... :palarie: ...
|
 |
|
|
Titronix wrote:Salutare la toata lumea!
Am un acvariu de 300l si as dori sa-l amenajez pentru ciclide africane.
Imi poate spune cineva de unde pot sa cumpar in Bucuresti! (are cineva de vanzare?)
Am deja (pui) 4xMaylandia Lombardoi (Selari)
3xMelanochromis Auratus
Informatii utile poti gasi si la VANZARI.
|
 |
|
|
|
Adultii de Labidochromis Caeruleus s-au terminat. Oferta pentru restul de specii / variante este inca in picioare
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Asa si este, am muncit luni de zile sa facem suportii si acvariile.  Avem acum vreo 2-3 tone de apa...
|
 |
|
|
koala wrote:... cred ca vrea sa ne spuna ca bancu' ala de Maylandia lombardoi [ din pozele prezentate de aT ] sunt pui scosi de el
M-ar mira tare mult asta...
|
 |
|
|
Africanu wrote:
aT wrote: Nu-i asa ca arata super in banc?
Io-s tatal :-P
Tatal cui  ?!?
|
 |
|
|
|
Vand:
1. Pseudotropheus (Maylandia) Lombaroi "kenyi":
- pui, 4-5 cm - 4 RON
- adulti 11-14 cm - 25 / 30 RON
2. Aulonocara Nyassae
- pui, 4-6 cm - 6-8 RON
3. Labidochromis Caeruleus "yellow":
- pui, 2.5-3 cm - 4 RON
- adulti 7-10cm - 12.5-15 RON
Pestii sunt productie proprie.
Pentru detalii 0723 - 182335, Mircea
|
 |
|
|
razvan wrote:comentariu putin rautacios la inceput...
pai la primul erati incepatori, la al doi-lea deja ati trecut la avansati 
Comentariul meu nu este rautacios, deoarece fac acvarii de diferite marimi de mai bine de 10 ani, si de fiecare data cand am fost nevoit sa folosesc Bison am injurat la maximum.
razvan wrote:din ce ai scris tu, nu rezulta de ce e unul mai bun decit celalalt, si e foarte posibil ca "exemplul" dat de mine mai sus sa fi functionat
ceeace spui tu se refera la 2 acvarii facute unul dupa altul, cu aceeas "echipa", dar cu silicoane diferite? din practica si eu am observat ca un acvariu, cu cit e mai mare, cu atit (parca) se face mai usor.
DECI  revenind la behaitoarele noastre  cu ce te-a ajutat DB si cu ce te-a incurcat B???
Bisonul fiind extrem de moale, trebuie sa fixezi geamurile cu tot felul de obiecte sa nu o ia la vale, si sa prinzi colturile cu SCOTCH (sau WHISKY dupa preferinte :sic: ). In schimb la DenBraven lucrurile stau exact pe dos. Este mult mai vascos (a nu se confunda cu ideea gresita ca face POJGHITA, NU este adevarat) si geamurile unui acvariu cum le prinzi din prima mana, asa stau cuminti fara sa o ia la vale. Numai in ultima luna am avut placerea sa fac impreuna cu un prieten (aT) pentru uzul nostru comun 3 acvarii de 150x50x40 (fara intarituri  ) si pot sa spun ca la fiecare 2 minute ne felicitam reciproc ca NU am mai folosit Bison.
In alta ordine de idei, acvariile mai sus mentionate, au fost umplute cu apa in 14 ore de la lipire, (au fost gata seara pe la 20:00, si le-a umplut la 10:00 a doua zi). Deci si timpul de uscare definitiva este extrem de bun la DenBraven.
|
 |
|
|
Pe scurt:
1. Acvariul A = 150x50x60, geam de 10 mm
2. Acvariul B = 160x45x60, geam de 10 mm
La acvariul A folosind BISON  am muncit 3 oameni 2 ore
La acvariul B folosind DenBraven am fost doar 2 oameni shi l-am dat gata in 27 de minute (cu cronometru) 
|
 |
|
|
|
L-ai folosit cumva cu instalatie clasica de neon ? (starter + droser)...
|
 |
|
|
|
Catre Matricea mea preferata,
Daca nu gasesti Osram sau Philips, increapta-ti privirea catre Hagen Aqua-Glo. Sunt mult mai FIABILE. E drept pretul este poate un PIC mai mare, dar merita, eu am in uz 3 (TREI) neoane de 40w/120cm din '97, asta inseamna la matematica mea de inginer cam 8 ani, si nu dau semne de oboseala... Cand vii la Craiova o sa te convingi. Despre Osram Flora nu pot sa spun ca sunt le fel de fiabile, ca nu le am decat de 5 ani (de prin 2000...) Faza e ca nu le-am folosit mai deloc cu DROSER+STARTER, ci doar cu instalatie electronica (la noi sunt 115.000 (11.5 RON)). Nu le-a disparut din stralucire sau din culoare (sunt tot roscate).
|
 |
|
|
|
Frumosi.
|
 |
|
|
MARELE ALB wrote:Oare cine va face pa™ voi da™ ris mai mult, mititelu' de liviu sau Stiinta lu' Mititelu 
Stiinta lu' Mititelu' inca nu a apucat sa ne faca de ras, dar a facut-o Stiinta lu' Staicu... (Hai Pandurii :rambo: )...
|
 |
|
|
koala wrote:... Romi, nu te rade, ca omu' e concetatean cu tine, si tare mi-e ca esti primu' pe lista aia ...
Mi-e teama ca tre sa reinfiintam CENZURA, ca ne face asta (liviu etc) de ras. Hai Stiinta 
|
 |
|
|