| Message |
|
|
|
Sa vedem ce zice si inculpatul asta.
|
 |
|
|
Cred ca vin eu sa le iau din Colentina, daca el nu are timp. Mai intai trebuie sa aterizeze in Romania
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Si nici macar nu stiu unde e Magurele...
Sefu', de Unirii iei 32 pana la Antiaeriana, iar de acolo iei 455 sau 453 si intrebi unde sa cobori pentru Urgent-Cargus ori Schunk. Te ajuta lumea. Ilfovenii-s oameni saritori.
Recomand 455. 453 e masina care ajunge la mine la tara si pute-n ea ca la Glina.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ei da, ca eu oi fi singurul de aici care vorbeste frumos
De la Ion din Colentina cetire: "Io', nu beau, nu fumez, nu vorbesc urat! Ptiu, baga-mi-as p#*@, iar mi-a cazut tigara-n bere "
|
 |
|
|
ocean wrote:Inteleg denumirea de regina baltii dar sa-i numesti lostrite.. dati un pic de serch si vedeti cum arata si cata e lostrita
Si as adauga eu, DACA mai e intalnita in raurile din Romania
|
 |
|
|
BettaChuck wrote:Mi-ati putea recomanda ceva?
Da, ramai cu lampa de acum, daca nu tinzi catre plante pretentioase, ori aquascaping.
Ce lampa ai? E suspendata sau te referi la becul din capacul acvariului?
Daca ai capac e simplu, inlocuiesti becul cu altul de putere mai mare, sau faci un reflector pentru becul pe care il ai acum. Tai o doza de bere pe jumatate si ti-ai facut reflector  o sa caut un topic in care era descrisa modalitatea ca sa te documentezi.
|
 |
|
|
|
Termobox-ul e in continuare la mine in birou. Astept vesti de la persoana care doreste sa-l trimita la Timisoara sau adresa la care sa-l trimit eu.
|
 |
|
|
claudiu.marin wrote:Multumesc colegului@opincarul fara de care nu as fi mers vreodata in Corbeanca. Raman dator de cinste grasa, asa, ca el
Gogule, poate-mi cumperi mie un osmozor ordinar, ca sa sa uda florile cu apa pura da izvor
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Opincare, ia vezi bre, pe cine recunosti in poza?
Vorbeste lumea sefu'. Invidiosii astia uscati si-ar dori sa se frece pe burta si sa-si spuna " i'm sexy and i know it"
|
 |
|
|
Faye wrote:Daca tot erai in picioare, schimb de apa in acvariu cine te astepti sa faca? TOT EA?!?!?
Eva era femeie, nu? Parca din cauza ei am fost izgoniti din Rai, ca a vrut fructe si sa-si acopere veverita cu frunze
Ca sa revenim la tzate...
|
 |
|
|
Faye wrote:Pai, pe post de guler in zilele racoroase?
Am castii pe urechi mai mereu si nu mi-e frig. Iar la gat am slana, asa ca.....
Cand prind o zi mai frumoasa si cu lumina buna, o sa fac o poza la o buturuga pe care o folosesc pe post de suport de prosop. Nu e inalta, are cam 30 cm, dar e grasa, asa ca mine
|
 |
|
|
La ce-s buni cracii, bre? Oricum se dau la o parte, sau doar intr-o parte  , in functie de fetish
|
 |
|
|
Faye wrote:Sunt convins ca herr Pavelescu iubeste fumeile cu tzatze mari si gura mica
Vreau sa-l pe ala care se lauda ca nu-i plac tatele. Promit ca ma asez pe el cu toate cele 120 kg ale mele!!!
|
 |
|
|
|
@Alex92, ti-am scris si in privat. Ia-o de la capat cu toate. Investeste intr-un filtru extern de care ti-am spus, Sun-Sun 603B, sau in fratele lui mai mare HW...., il umpli cu siporax si lasi bazinul o luna pana se termina, sau e pe terminate, ciclul azotului. Schimbi jumatate din volumul de apa si apoi bagi pestii ca sa te bucuri de acvariu.
Uite, pentru tine am sa incerc sa caut aparatul foto si sa fac o poza bazinului meu.
@severum777, man, nu te-ai intrebat de ce iti raspunde doar @Larva450? Pentru ca te-a durut undeva de sfaturile primite, iar userilor le e greu sa-ti mai raspunda degeaba.
|
 |
|
|
|
@severum777, taci, te rog. Ai primit multe sfaturi si te-a durut la banana. Ai facut cum ai vrut.
|
 |
|
|
Faye wrote: Altu'!
Altii, ca-s gras
Avem dreptate, asa-i?
|
 |
|
|
Faye wrote: Misoginule!
Sunt convins ca herr Pavelescu iubeste fumeile. Deci, se incadreaza la categoria sexistilor.
Dar are dreptate  !
|
 |
|
|
Mai bine intrebam daca e buna craca
|
 |
|
|
|
Stie cineva daca lemnul ala e bun pentru un acvariu??
|
 |
|
|
|
Pfff, computer, clismatronic, te maseaza la oo seara, face cartofi prajiti si te sterge la dos...
Bah, Moflea n-are bicicleta si tu dai banii pe prostii?
|
 |
|
|