flo77 wrote:Luni mi-a sosit chinazaria dar numai azi am luat-o din cutia postala. Asa ca la repezeala am instalat-o intr-un acvariu de 100l. In acvariu aveam 2 filtre bolborisitoare si un HOB de jucarie. Am scos un fitru bolborositor si am pus jucaria in functiune. Planul este ca in curand doar chinazaria sa faca partea biologica. Sa vedem ce-o iesi. Deocamdata media se invarte OK in filtru, sa vedem cum evolueaza.Ma bate gandul sa atasez in partea de jos ceva in genul prefiltrului de la eheim, poate are destula forta sa faca si ceva filtrare mecanica.
Interesant, as putea incerca si eu unu de asta...exact ca si al tau si sa renunt la 1 bolborositor...in acvariul de 100L de carantina, crestere. Sunt curios daca merge si va face filtrare biologica.
Eventual lasa linkuri exact cu ce ai luat de pe china. Ms
De cateva saptamani, am adaugat la colectie de Luri inca 5 bucati de L181.
Nu am reusit sa ii prind in poza, inca sunt in acvariul de 100L de carantina. Pe viitor incerc sa fac si poza...dar tare greu ii prins si ies fff rar de prin ascunzatori.
Ancistrus super red: 2 buc
Ancistrus sp. albino: 2 buc
Gibbiceps: 1 buc 25cm - de dat. Urmeaza sa fie dat si voi lua alti 2 pui, sunt ffff buni pt curatarea sticlei acvariului, pe interior.
Eu zic ca poti sa creezi o aerare noaptea....si macar cateva ore spre dimineata cum zici tu. Nu cred ca va creste asa mult Ph ul. Dar, poti masura sa fii sigur.
La mine pompa de aer merge in continuu si ziua si noaptea, dar eu nu am CO2 si nici plante pretentioase.
Bafta mare cu noul canal si acvariile.
Canalul e cumva realizat pentru cei cu acvarii plantate, eu nu prea sunt asa ahtiat dupa acvarii super plantate si de concurs, dar tot m-am abonat
Eu vroiam intr-o vreme sa folosesc, dar trebuie pus in ceva recipient pe unde sa circule aer ca sa l miste tot timpul....se poate face DYI in sticle de apa, dar nu am avut chef si timp de asa ceva.
Se zice ca e unul dintre cele mai buen materiale filtrante.