| Message |
|
|
Ornamentul din ceramica si ghiveciul ala mic negru trebuie scoase , plantele puse mai in spate asezate mai uniform , iar lemnul pus intr-un colt , iar pe spate niste vallisneria si prin colturi cabomba ar arata mult mai bine  , iar de buturuga legat niste moss , nu e cine stie ce investitie , cu 30 de lei se rezolva
|
 |
|
|
|
Salutare !! Este ok acvariul pentru ciclide africane , sau mai trebuie pietre ? Mai am decat sa- i cumpar un filtru mai bun , eu vreau maxim 5 ciclide in 140 de litri brut , si 2 hoplo sau un synodontis
|
 |
|
|
|
Daca sta incordata ,speriata , alarmata ... E posibil sa nasca , trebuie urmarita cu atentie daca naste , iar cand naste bagata intr-un vas acoperita cu un prosop , el le las sa nasca 2-3 alevini in acvariul comunitar ,si dupa le separ intr- un acvariu mic de 1 litru si il acopar cu un prosop negru
|
 |
|
|
|
Am si eu o femela identica ca cea din poza doar ca are coada albastra si nu este fertila , ea nu a facut pui , iar pata ei neagra este mica si palida , deci este una don variante , dar nu este o regula , mie imi fata si femele cu pata mica , iar la 3-4 cm femelele sunt mature
|
 |
|
|
|
Depinde si de varietate, eu am avut 2 femele de guppy albastre si erau foarte micute , iar un mascul tot albastru era imens pentru un guppy era cat o femela normala de guppy si avea o coada foarte mare , femelele de cand incep sa se coloreze le apare pata neagra pe burta
|
 |
|
|
|
Incercati plante , precum vallisneria , cabomba , egeria , unele specii de echinodorus
|
 |
|
|
|
Femelele de guppy inainte sa nasca stau ,retrase ,incordate in colturi sau la suprafata apei
|
 |
|
|
|
Eu folosesc nisip de rau , spalat bine + fertilizant in apa si plantele arata Ok , exista varianta sa nu fi fost plante de acvariu , sunt destule plante de ghiveci vandute ca plante de acvariu , iar dupa 2-3 saptamai , chiar mai putin ,si incep sa se usuce , eu am mai multe tipuri de vallisneria , cabomba , echinodorus , moss si java fern , unele plante , cum ar fi java fern si moss- ul trebuie lipite de buturugi
|
 |
|
|
|
Salutare , probabil ca plantele nu au rezistat din cauza substratului , care trebuie sa fie fin sau de o granulatie mica , iar plantele trebuie scoase din giveciul ala mic negru si plantate in substrat ( substratul trebuie sa fie gros de cel putin 3 cm )
|
 |
|
|
Normal ca merge
|
 |
|
|
Salut !
|
 |
|
|
|
Par a fi niste viermisori , am avut si eu problema asta , eu am rezolvat cu albastru de metil , ar fi bine sa scoti filtrul din acvariu si inlocuit cu o pompa de aer , sau un schimb de apa ( 30% ), cu apa lasata 24 h intr-un vas cu gura larga
|
 |
|
|
|
Mai bine pelvicachromis , ramirezi nu sunt pentru incepatori
|
 |
|
|
|
Green terror , si nici astia nu sunt pentru incepatori , gurami albastru nu este pentru 50 de litri , dwarf gurami este pentru 50 de litri ( minim )si doar 2 in 50 de litri , mare atentie , gurami albastru are si varianta gold ,sa nu- i confunzi cu dwarf gurami
|
 |
|
|
|
Da , vivipari dar nu xipho si molly , nu sunt doar neoni pesti de grup mici , sunt multi pesti de grup mici , dar neonii sunt cei mai frumosi , toti pestii de grup micuti sunt usor de intretinut , si poti avea si 2 dwarf gurami , 4-5 pesti de grup mici , sau in loc de gurami , merg black tetra 3-4 sau red tetra 3-4 cu 5 neoni , sunt multi pesti mici frumosi . evita gurami mari , carasii , scalarii si tetrazonele sau puntius mari , poti tine puntius titteya , sunt foarte frumosi .
|
 |
|
|
|
Sunt ciclide americane maricele , au nevoie de acvarii mari , cca 200-250 de litri , filtrare eficienta , sunt pesti de grup si pot fi tinuti cu ciclide americane , cum ar fi severum , octofasciatum, scalari ,discus...
|
 |
|
|
Nu , nici gand ,nu e pentru incepatori  , pe langa betta , guppy , neon poti tine platy , zebre , black tetra , corydoras , rasboras
|
 |
|
|
|
Femela 100%
|
 |
|
|
|
Depinde de cati litri are acvariul , dimensiunile lui ma ajuta mult sa-mi dau seama
|
 |
|
|
Din ce poate fi guppy stresati  ???
|
 |
|
|