Message |
|
Lipseste droserul!
Capacul este 60/30?
|
 |
|
Caut o rama pentru bazin de 100X40
Contact pm sau 0741010449
|
 |
|
Eu l-am folosit in apa dulce si nu am observat probleme
|
 |
|
Putin mai complicat cu garantia, bazinul a fost adus din Polonia printr-un pet-shop din Pitesti care practic si-a luat rolul de transportator pentru el.
Am vorbit azi cu cel care la adus si a ramas sa fac poze cat mai bune pentru a le trimite producatorului sa vedem ce raspuns primesc! Si el este de parere ca este ca sticla a fost cu defect dar nu imi imi fac sperante
|
 |
|
Limitat de spatiu am in plan un 120/55/80
|
 |
|
|
 |
|
@opincarul
Sa va traiasca! Nu este cazul sa fi fost lovit ca sunt din interior catre exterior
@koala
Fisurile au aparut duminica dimineta cam 4 dupa ce am scos cam 70% din apa, luni dimineata au fost mai multe si aseara cand am scos apa au aparut si pe laterala mica. Din cate am observat apar cand se relaxeaza sticla
@scorpionul
Tot ce se poate!
@dan.pavelescu
Nu am visat nimic
@narcis
Te astept! Fii fericit ca daca ajungea la tine ai fi facut baie in sufragerie
@Humbert
Nu a fost lovit, poti spune ca au aparut din senin. Acum este golit, de facut poze este foarte greu ca nu prea reusesc sa focalizez pe ele
Si asa sa dus si visul meu de a avea oscari in viitorul apropiat
|
 |
|
Ar fi bine sa dai gauri pentru sump de acum pe care sa le acoperi cu o bucata de sticla si daca pe viitor (1-3-5 ani) vei dori sump iti va fi extrem de usor sa-ti instalezi unul, nu te incurca cu nimic daca nu le vei folosi
|
 |
|
Nu te speria ca al tau nu este facut de fabrica prin alte tari europene
|
 |
|
Multumesc!
Se pare ca fisurile apar cand scot apa, au aparut si pe o lateral? mica acum cand scot apa
|
 |
|
Acum scot apa din el, fisurile se vad mai bine, cum am zis se vad mai bine pe interior si sunt la suprefata nu patrund in interior
|
 |
|
peste doua saptamani face un anisor
|
 |
|
Nasol! Sa inteleg ca o pun de un bazin nou
Idei de la ce se poate intampla asa ceva?
|
 |
|
Galeata se gaseste si la noi cu capac si gratar in partea de jos la 144 lei + transport
Mai este nevoie de pompa si fitinguri
|
 |
|
|
 |
|
1. Acvariu 10 litri, L20xl20xH25 cu lampa Aquael DecoLight Led, geam cristal, filtru de substrat, filtru hang-on SunSun HBL-301, silicon transparent, substrat – roca vulcanica de la adrian.jivulescu. 120lei
2. Acvariu 12 litri, L30/l20/H20 cu lampa asemanatoare cu Wave Cosmos 20 river, bec philips 23w 865, substrat - shirakura, filtru substrat, sicon negru, filtru hang-on HBL-301. 150lei
3. Acvariu 36 litri, L30/l30/H40 cu lampa solar duo boy, bec philips 23w 865, geam cristal, filtru de substrat, substrat – roca vulcanica de la adrian.jivulescu, silicon transparent, coolant negru pe doua laterale . 220 lei
4. Acvariu 200 litri, L100/l40/H50 cu stand din pal laminat mahon. 500 lei Transport contracost carburant
5. Lampa solar duo boy, bec philips 23w 865. 120 lei
6. 2 X eheim 2080, pompa de amorsare anulata, fara material filtrant, facute din doua in-uri unu, in si out de sunsun 18/26, un ax ceramic si un indicator debit de rezerva sunt in functiune la mine de aproape doi ani fara sa am probleme cu ele. 1200 lei ambele
7. Ciclide africane 350 lei - posibil schimb cu Astronotus ocellatus
- labidochromis caeruleus 3M+6F
- aulonocara fire fish 1M+4F
- placidochromis electra 3M+7F
Preturile sunt cam fixe.
Costul transportului cade in sarcina cumparatorului, unde am posibilitatea incerc sa trimit prin cunostinte.
Poze/filmare la cerere
Posibilitate schimb cu scaun auto bebe grupa 1, scaun bicicleta montare fata pentru bebe.
|
 |
|
ti-am dat un pm
|
 |
|
|
 |
|
Cauta la magazinele de biciclete sa vezi sistemul live si daca nu iti par suficient de rezistente ma anunti sa-ti gasesc varianta diy mai solida
Pentru motorizare posibil sa mearga motorasul de ridicare a gemului de la masina, ar fi mai ieftin si mai aspectuos
|
 |
|
Daca nu tii neaparat sa fie electric poti face ceva de genul asta
http://www.x-sport.ro/transport-sie-depozitare/mottezbikelift--361
sau un troliu de atv
|
 |
|