Message |
|
Asta vreau sa fac
|
 |
|
Am fost in hornbach militari azi cu poza in brate si au zis ca nu au
daca mai treci si vezi te rog sa ma anunti
Multumesc tuturor pentru idei!
Caut idei in continuare
|
 |
|
Din pacate pentru mine in bazar si magazinele tip Brico din Pitesti nu am gasit, hornbach si praktiker Militari nu am gasit
Cel de la gardena are interiorul mic si ia din debit, IN-urile care vreau sa le unesc sun de la eheim 2080 din 2 sa fac 1
Ar trebui ceva cu interior de 16mm
|
 |
|
Sa NU se atinga
Este ok daca sunt kit
Ai pm
|
 |
|
Rosu +
Negru -
Eu nu am gasit terminatie pentru tipul acesta de banda si am pus silicon pe ambele capete
Ce sursa de alimentare vei folosi?
|
 |
|
Salutare!
Am si eu nevoie de un distribuitor tip Y de plastic pentru conectarea a doua furtune de IN in unu, aveti idee unde as putea gasi?
Multumesc!
|
 |
|
johnny wrote:Din pacate eu cand mai am timp mai fac si protecti la supratensiune si subtensiune.
Sa vii si pe la mine cand mai ai timp si nu ai ce face cu el!
|
 |
|
|
 |
|
Dulce ca sarat nu-mi place (sunt acri strugurii) , ma depaseste un marin la ora actuala.
Desii daca ma gandesc bine primesc donatie un sistem complet, cine mi-l da sa vina periodic sa aibe grija de el
|
 |
|
Ba, eu vreau niste matrix )))
Am eu, 5 litri chiar
|
 |
|
Am inteles
Multumesc!
|
 |
|
|
 |
|
Ceva noutati?
|
 |
|
Ar fi fost problema cu lipirea daca fundul ar fi fost incastrat intre laterale, la tine este o foaie de geam peste care sunt puse lateralele si nu vad cum o lipire incorecta ar influenta distributia greutatii pe un colt. Te gandesti ca poate acvariul a fost lipit stramb si este mai lasat de coltul acela ceea ce nu cred ca este posibil, daca iau o foaie de geam si incerc sa o stramb face plici.
Eu zic ca problema este in alta parte nu la bazin.
La mine este o diferenta de nivel a apei de 2cm de 1 an si nu plange inca(podea stramba si lenea de a remedia situatia)
|
 |
|
Dupa cum vad fundul acvariului nu este incastrat si presupun ca sticla de fund nu este stramba, eu vad potentiale probleme venind de la:
- polistiren cu o densitate mai mica pe acea portiune
- pal cu grosime diferita
- stand stramb
- pardoseala care se reaseaza la greutate mare (cand il umpli cu apa)
Ieri dupa ce ai pus apa in el ai avut diferente de nivel fata de marginea de sus?
|
 |
|
Schimba polistirenul
|
 |
|
Masoara cu un subler de preferat grosimea placilor de pal pe colturi si vezi sa fie la fel, din poza pare sa fie mai gros in coltul stang decat in dreptul
|
 |
|
|
 |
|
Confirm, Duminica vin sa-l iau(da vin pe jos si tot il iau  )
Asa ca nu va mai bateti
Il iau si gratis
|
 |
|
Salutare!
Proiectul a fot anulat se pare
|
 |
|