Cu alte cuvinte, nu trebuie sa aibe alt parametru in afara de film (video) v=asdfasdfasdf comparati cu cel de sus.. (si binenteles sa nu fie bifata "disable BB code for this message = optiune la postare, langa butonul submit"
viulian wrote:Mie imi place ca plantele sunt superbe Cat de des le tunzi ?
Intrebare despre poze : umbli cumva la saturatie cand editezi pozele ? Ca mi se par un pic prea 'extreme' culorile, adica rosul acela de pe coada neonilor e aproape RGB 255,0,0 (ma rog, vreo 230, 10, 10 sau asa ceva). Sau algoritmul camerei trage de ele asa ? Am incercat un Shift-G in IrfanView (si la saturatie sa pun -60) si arata muuult mai naturale culorile asa.
Acvariul insa arata extreordinar de sanatos. Felicitari pentru munca depusa ...
Da intradevar telefonul este de vine am un Samsung Galaxy s2 la care nu pot nici cum sai reglez corespunzator culorile.Am observat si eu ca sunt mult accentuate pe culoarea rosie.
Ma bucur ca ati place acvariul meu prietene
Deoarece am considerat de cuvinta ca trebuie sa se afle adev?rul ?i despre acvariul cu care am început ?i pa?i gre?i?i pe care i-am f?cut la începutul meu în acvaristica.
Dar dup? nici cinci luni de studiu,sfaturi ?i p?reri din partea prietenilor mei acvaristi,am reu?it sa remediez problemele Acest setup a fost facut in iarna anului 2010
Deoarece am considerat de cuvinta ca trebuie sa se afle adev?rul ?i despre acvariul cu care am început ?i pa?i gre?i?i pe care i-am f?cut la începutul meu în acvaristica.
Dar dup? nici cinci luni de studiu,sfaturi ?i p?reri din partea prietenilor mei acvaristi,am reu?it sa remediez problemele Acest setup a fost facut in iarna anului 2010