[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lup cosmin
Forum Index » Profile for lup cosmin » Messages posted by lup cosmin
Si ceva de duminica :wink: iluminare aqua glo si power-glo

image

image

image

image

Ceva de moment...

Ceva de moment...

http://www.youtube.com/watch?v=P_BWerQM93A&list=UU35tze2GR2hiyfarrIlELfg&index=1&feature=plcp

editat de mosu:

LINK-ul care se pune intre tagurile youtube trebuie sa arate asa:

http://www.youtube.com/watch?v=P_BWerQM93A

Cu alte cuvinte, nu trebuie sa aibe alt parametru in afara de film (video) v=asdfasdfasdf
comparati cu cel de sus..
(si binenteles sa nu fie bifata "disable BB code for this message = optiune la postare, langa butonul submit"

Frate cei faci la gazonul asta ca ma inebunesti
Echipa de creve?i Caridina multidentata/japonica si Neocaridina heteropoda var. red în ac?iune...

image

image

image

image

image

image

image
Dupa 12 ore de munca ieri acvariul arata asa ...

image

image

image

image

image

image

image
Dupa 12 ore de munca ieri acvariul arata asa ...

image

image

image

image

image

image

image
viulian wrote:Mie imi place ca plantele sunt superbe Cat de des le tunzi ?

Intrebare despre poze : umbli cumva la saturatie cand editezi pozele ? Ca mi se par un pic prea 'extreme' culorile, adica rosul acela de pe coada neonilor e aproape RGB 255,0,0 (ma rog, vreo 230, 10, 10 sau asa ceva). Sau algoritmul camerei trage de ele asa ? Am incercat un Shift-G in IrfanView (si la saturatie sa pun -60) si arata muuult mai naturale culorile asa.

Acvariul insa arata extreordinar de sanatos. Felicitari pentru munca depusa ...

Da intradevar telefonul este de vine am un Samsung Galaxy s2 la care nu pot nici cum sai reglez corespunzator culorile.Am observat si eu ca sunt mult accentuate pe culoarea rosie.
Ma bucur ca ati place acvariul meu prietene
Cam asa arata acvariul dup? cinci luni ?i zece zile de la start ...

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Dupa ce sa schimbat iluminarea cu tuburi Flora-Glo si Power Glo cate unul din fiecare discusi arata cam asa ...

image

image

image

image

image

image

image
Dupa ce sa schimbat iluminarea cu tuburi Flora-Glo si Power Glo cate unul din fiecare discusi arata cam asa ...

image

image

image

image

image

image

image
In aceasta seara ;)

In aceasta seara ;)

stefanp wrote:Asta da evolutie

P.S.: Ce program ai folosit pt colaj?

Programul este windows live movie maker Daca te pot ajuta cu ceva te rog sa-mi spui si se rezolva
Deoarece am considerat de cuvinta ca trebuie sa se afle adev?rul ?i despre acvariul cu care am început ?i pa?i gre?i?i pe care i-am f?cut la începutul meu în acvaristica.
Dar dup? nici cinci luni de studiu,sfaturi ?i p?reri din partea prietenilor mei acvaristi,am reu?it sa remediez problemele
Acest setup a fost facut in iarna anului 2010
Deoarece am considerat de cuvinta ca trebuie sa se afle adev?rul ?i despre acvariul cu care am început ?i pa?i gre?i?i pe care i-am f?cut la începutul meu în acvaristica.
Dar dup? nici cinci luni de studiu,sfaturi ?i p?reri din partea prietenilor mei acvaristi,am reu?it sa remediez problemele
Acest setup a fost facut in iarna anului 2010
Si ceva salaturi ...

image

image

image

image

image

image

image

image
Discusi ...

Ceva de moment ...