[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lup cosmin
Forum Index » Profile for lup cosmin » Messages posted by lup cosmin
Evolu?ia acvariului la trei s?pt?mâni 05.02.2012
Dupa ce vor trece cele 4 s?pt?mâni îl voi reamenaja pu?in voi începe sa fertilizez normal ?i voi tunde plantele

image
image
image
Evolu?ia acvariului la doua s?pt?mâni de la startare 29.ian.2012
image
image
image
Evolu?ia acvariului la o s?pt?mâna de la startare 21.01.2012

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Foarte frumos acest setup.Ai un acvariu pentru concurs garantat dup? cum au spus ?i colegi.
Duminica voi posta la fix o saptamâna poze cu acest setup ca sa vedeti cum a evoluat .Astazi am reusit de am plantat Hemianthus Cuba,Utricularia graminifolia.Sper sa evolueze cat mai placut ochiului.
In data de 13.01.2012 am hot?rât împreuna cu Olimpiu(Mr_BigOlyMan) si Adi(Gupanu)sa modificam în totalitate vechiul setup.In acest nou proiect a trebuit cu durere în suflet sa renun? ?i la anumite plante deoarece nu î?i mai aveau locul în noul proiect.In rândurile de mai jos as vrea sa va fac o mica prezentare a acvariului ;) .

Acvariu Home Made 300 litri...Reamenajare 16.04.2011
Caracteristici acvariu:
-dimensiuni acvariu:L\100,l\60,h\50,sticla 10 mm.
-volum acvariu 300 l
-nuanta negru
-stand home made confectionat din pal melaminat negru (18 mm)
-dimensiuni stand:L\101,l\61,h\70

Aparatura:
-filtru extern JBL CristalProfi e 1500
-filtru extern Tetratec EX 1200
-înc?lzitor Resun 300 w(reglat pe 25 grade)
-tuburi fluorescente,6x45 w dup? cum urmeaz?:
-Tub Neon T5 JBL Solar Color Ultra - 45 W-2 buc,Tub Neon T5 JBL Solar Natur Ultra - 45W-2buc,Tub Neon T5 JBL Solar Tropic Ultra - 45W-2buc
-balast T5 2 x 54W
-co 2 de la butelie 12 l
-Regulator de presiune JBL Proflora m001
- pentru moment difuzor co 2 (dar îmi voi confec?iona unul Home Made dintr-un filtru de apa)
-Test permanent CO2 JBL

Fertilizare:
-substrat Aqua Medic Volcanit 7 kg,Tropica Plant Substrate 10 litri,JBL Manado 25 litri.
-fertilizare lichida Easy-Life ProFito,Easy Life EasyCarbo,Easy-Life Ferro,Easy Life Fosfo, Easy Life Kalium, Easy Life Nitro si Micro si Macro de la Cristi Ionescu

Flora:
Limnophila aromatica,Rotala vietnam,Didiplis diandra,Rotala rotundifolia,Hemianthus Micrantemoides,Tonina Belem,Tonina manaus,Tonina fluviatilis,Ammania bonsai,Pogostemon Helferi,Eriocaulon setaceum,Alternanthera Reineckii ‘mini’,Hedyotis Salzmannii,Eriocaulon Cinereum,Proserpinaca Palaustris,Ludvigia glandulosa,Ranunculus inundatus,Rotala macrandra,Staurogyne repens,Hemianthus Cuba,Utricularia graminifolia.

Fauna:
Corydoras Panda 4 buc,Ancistrus voalat 2 buc si 3 buc simpli,Hyphessobrycon innesi 50 buc.

Nevertebrate:
Red cherry shrimp 30 buc,Neritine 2 buc,Anentome Helena 3 buc.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Hemianthus Cuba,Utricularia graminifolia urmeaz? sa-mi ajung? mâine care vor fi introduse ?i ele în acest setup.
Va doresc tuturor ape limpezi ?i acvarii cat mai frumoase ?i reu?ite :dsharkok
Planta din spate se nume?te Eleocaris acicularis.Din p?cate la mine în acvariu nu mai este deoarece i-am dato la un prieten.
Un acvariu de vis prietene,felicitarile mele pentru munca depusa la acest setup.
Deci voi trece utricularia in spate iar cuba va ramane an fata.Am mai anvatat un lucru de la tine.Dar in rest cam ce parere ai despre acest proiect.
Cer p?rerea tuturor care vor sa ma ajute în preg?tirea urm?torului setup.A?tept p?rerile voastre ?i fotografi care sa reprezinte seta-pul v?zut de voi.
L100*l60*h50 acestea sunt si dimensiunile acvariului.
Va prezint trei poze cu vedere de sus:latura sting?,latura dreapta ?i o vedere de ansamblu.
image
image
image
image
image
image
Nu pot spune ca fac ceva anume la acest acvariu.In fiecare saptamana schimb 100 litri de apa si se face o curatenie desavarsita in acvariu plus ca am doua filtre externe jbl e 1500 si tetratec 1200.
Ma voi apuca de treaba dupa sfaturile primite.Îti multumesc de ajutor prietene
Upgrad 300 ...

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Frumos am ramas fara cuvinte un acvariu ingrijit.
Felicitarile mele si ape limpezi
Un acvariu frumos si ingrijit.Felicitarile mele prietene
Cu rabdarea stau destul de bine dar trebuie sa mai asez putin anumite plante ?i sa le indes mai mult.Cred ca cu ajutorul vostru am sa fac treaba buna.
Va multumesc pentru buna primire.
Da intrade-var voi introduce discusi in acvariu dar nu in momentul apropiat.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Poze de ultima ora 08 decembrie 2011
Buna tuturor ma numesc Lup Cosmin am 30 ani sunt din Deva Judetul Hunedoara si sunt posesorul unui acvariu de 300 l pe care incerc sal intretin cat mai bine posibil.Acvariu de 300 l lam reamenajat cum am putut si eu.
Mai detin un acvariu steril cu Discusi pe care vi voi prezenta si pe ei.
Eleocharis acicularis nu mai este in acest setup iar Glossostigma elatinoides era proaspat plantata.Ammania sp. "bonsai" tocmai atunci am primito de la cineva din Constanta.
In rest ma bucur ca mati primit alaturi de voi.
Ape limpezi tuturor
Acvariu Home Made 300 litri...
Caracteristici acvariu:
-dimensiuni acvariu:L\100,l\60,h\50,sticla 10 mm.
-volum acvariu 300 l
-nuanta negru
-stand home made confectionat din pal melaminat negru (18 mm)
-dimensiuni stand:L\101,l\61,h\70

Aparatura:
-filtru extern JBL CristalProfi e 1500
-incalzitor Resun 300 w(reglat pe 28 grade)
-tuburi florescente,6x30 w dupa cum urmeaza:
-Osram 865=2 buc,Hagen Flora-Glo =2 buc,Hagen Aqua-Glo=1 buc,Hagen Power-Glo=1 buc
-co 2 de la butelie 10 l
-Regulator de presiune JBL Proflora m001
- Difuzor ceramic
-Test permanent CO2 JBL

Fertilizare:
-substrat JBL Aqua Basis plus 15 litri,JBL Manado 25 litri
-fertilizare lichida Easy-Life ProFito,Easy Life EasyCarbo,Easy-Life Ferro,Easy Life Fosfo, Easy Life Kalium, Easy Life Nitro si Micro si Macro.......

Flora:
Blixia japonica,Staurogyne_repens,Glossostigma elatinoides,Eleocharis Acicularis,Tonina Belem,Tonina Manaus,Tonina Fluviatilis,Didiplis Diandra,Alternanthera Reineckii ‘mini’,Hedyotis Salzmannii,Ericaulon setaceum,Eriocaulon Cinereum

Fauna:
Corydoras panda,7 buc,ancistrus dolichopterus 7 buc,Neon Paracheirodon innesi 50 buc

Nevertebrate:
Neritine,Rcs

Upgrad 300 ...20.11.2011

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Narcis ai un acvariu extraordinar de frumos.Ma bucur ca miai spus de acest forum aici voi avea multe de invatat de la acesti colegi.
Ape limpezi tuturor

Forum Index » Profile for lup cosmin » Messages posted by lup cosmin
Go to: