In data de 13.01.2012 am hot?rât împreuna cu Olimpiu(Mr_BigOlyMan) si Adi(Gupanu)sa modificam în totalitate vechiul setup.In acest nou proiect a trebuit cu durere în suflet sa renun? ?i la anumite plante deoarece nu î?i mai aveau locul în noul proiect.In rândurile de mai jos as vrea sa va fac o mica prezentare a acvariului ;) .
Acvariu Home Made 300 litri...Reamenajare 16.04.2011
Caracteristici acvariu:
-dimensiuni acvariu:L\100,l\60,h\50,sticla 10 mm.
-volum acvariu 300 l
-nuanta negru
-stand home made confectionat din pal melaminat negru (18 mm)
-dimensiuni stand:L\101,l\61,h\70
Aparatura:
-filtru extern JBL CristalProfi e 1500
-filtru extern Tetratec EX 1200
-înc?lzitor Resun 300 w(reglat pe 25 grade)
-tuburi fluorescente,6x45 w dup? cum urmeaz?:
-Tub Neon T5 JBL Solar Color Ultra - 45 W-2 buc,Tub Neon T5 JBL Solar Natur Ultra - 45W-2buc,Tub Neon T5 JBL Solar Tropic Ultra - 45W-2buc
-balast T5 2 x 54W
-co 2 de la butelie 12 l
-Regulator de presiune JBL Proflora m001
- pentru moment difuzor co 2 (dar îmi voi confec?iona unul Home Made dintr-un filtru de apa)
-Test permanent CO2 JBL
Fertilizare:
-substrat Aqua Medic Volcanit 7 kg,Tropica Plant Substrate 10 litri,JBL Manado 25 litri.
-fertilizare lichida Easy-Life ProFito,Easy Life EasyCarbo,Easy-Life Ferro,Easy Life Fosfo, Easy Life Kalium, Easy Life Nitro si Micro si Macro de la Cristi Ionescu
Flora:
Limnophila aromatica,Rotala vietnam,Didiplis diandra,Rotala rotundifolia,Hemianthus Micrantemoides,Tonina Belem,Tonina manaus,Tonina fluviatilis,Ammania bonsai,Pogostemon Helferi,Eriocaulon setaceum,Alternanthera Reineckii ‘mini’,Hedyotis Salzmannii,Eriocaulon Cinereum,Proserpinaca Palaustris,Ludvigia glandulosa,Ranunculus inundatus,Rotala macrandra,Staurogyne repens,Hemianthus Cuba,Utricularia graminifolia.
Fauna:
Corydoras Panda 4 buc,Ancistrus voalat 2 buc si 3 buc simpli,Hyphessobrycon innesi 50 buc.
Nevertebrate:
Red cherry shrimp 30 buc,Neritine 2 buc,Anentome Helena 3 buc.
Hemianthus Cuba,Utricularia graminifolia urmeaz? sa-mi ajung? mâine care vor fi introduse ?i ele în acest setup.
Va doresc tuturor ape limpezi ?i acvarii cat mai frumoase ?i reu?ite :dsharkok