[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dukull3tz
Forum Index » Profile for dukull3tz » Messages posted by dukull3tz
1) Vand un betta Crown Tail mascul matur, are cam 6-7 luni. Ca dimensiune are cam ~5 cm lungimea, cu coada cu tot.
Pretul pentru betta este 30 Ron.

2) O echipa de curatenie format din: 1 melc Pomacea si 2 Corydorasi albino. (melcul e putin mai mare decat moneda de 50 bani, iar cory au cam 2.5 cm si sunt putin mai aurii) - 10 Ron

Doua poze cu betta:
Se poate inchide! Plantele au ajuns la cirotariu.
Salut, nu a luat oxyox plantele. Daca le doresti poti sa ma contactezi la numarul 072115853
Cum ati vazut si in titlul, vand un pachet format din urmatoarele plante:
1 x Anubias nana, are 7-9 frunze (~10 x 10 cm)
1 x Microsorum pteropus (~5 x 5 cm)
O mica portie de pista
O mana buna de flame moss, se poate acoperi o suprafata de ~15 x 15 cm

Plantele n-au alge, sunt sanatoase. Le dau pentru ca vreau sa schimb cu altceva.

Pretul este de 30 RON.
Se ridica din zona Obor, Colentina.

Eventual dau la schimb cu Java moss, Pogostemon helferi, Hydrocotyle leucocephala, michrantherum umbrosum sau ca pesti Neoni rosii.
Nu am pus cei doi impreuna. Deci n-are cum sa fie lovita de mascul. Mai astept alte pareri
Salutare, am o pereche de betta de ceva timp. La femela am observat ca de 1-2 saptamani i-a aparut un fel de bubuta sub gura. Are se pare deasemenea probleme si cu respiratie, respira cu branhi deschise si la un ritm cam 0.5sec/resp. Are nevoie sa urca la suprafata foarte des sa ia aer, si uneori pare sa se ineaca usor.
In rest nu are nicio problema, inoata normal, mananca cu pofta. Doar cand mananca, pare ca-i jena ceva la gura, inghite greu hrana.

Iar problema cu mascul e ca la razele care ies din coada sunt indoite. Am impresie ca e de la stat la fund noapte, si cand creste noapte coada, nu sta intr-o pozitie corecta. Credeti ca se va indrepta in timp?

Mentionez ca femela sta intr-un acvariu de 25L cu 4 cory albino, bine plantate zic eu. Iar mascul sta deocamdata intr-un pahar de 1L cu ceva pistia la suprafata.
Salut Antoniot, mai ai cumva Hydrocotyle leucocephala? Doresc si eu HL cu pistia daca mai ai.
La acvariul de 25L cam cati litri de substrat ai pus? Eu vreau sa mai cumpar un substrat Hobby Bonalit Red dar nu stiu daca 3L imi va ajunge. Mai am ceva nisip care am acum in acvariu.
Salut bobesque! Se pare ca suntem in acelasi situatie aici

O intrebare pe langa cele de la primul post Nu stiu ce sa aleg intre JBL Florapol sau Aquabasis Pentru acvariul meu cum e mai bine? Plante o sa am doar cele nepretentioase..
Salutare colegilor, zilele astea m-am apucat de un acvariu nano de 25L. Am pus un substrat de nisip 1-2mm pe fund, si am pus in functiune filtrul sa faca ciclare.
Problema este ca mi-am luat si plante.. dar neavand un substrat fertil credeti ca vor rezista macar o saptamana pana sa-mi iau substrat JBL Florapol 100 si sa amestect cu nisip?
Intentionez sa mai iau si cateva kile de petris cu granulatie mai mare sa pun peste nisip cu Florapol.

Va pun o poza ca sa vedeti despre ce plante sunt de vorba.
Lol, mersi popey. O sa iau pe acel model
Acvariul l-am gasit la cineva cu 50 lei asa ca nu cred ca ies mai bine cu un pachet din ala. In plus am deja incalzitor, termometru, mai lipseste doar filtru, substrat, pietris etc
Salutare, ca sa nu deschid alt topic, o sa postez aici
Am de gand sau iau un acvariu de 54 L, problema e ca am gasit la Vanzari un filtru Aquael Fan 2. La specificatii scrie ca e pentru acvarii intre 100-150L.

E prea puternica pt 50L?
Salut marian, mai ai pietris? Imi dai jumatate din cei ai acum? Imi trebuie cam 10 kg.
Salut, bettani cati luni au? Si cam la ce dimensiune
Mersi alber pentru sfat. O sa trec pe la Hornbach sa vad ce gasesc. Dar asa ca ideie cam cat ar costa la Hornbach un acvariu in jur de 50L? Banuiesc ca n-o sa gasesc doar acvariu fara echipamente?
O sa ma interesez si eu sa vad ce gasesc prin magazine.. dar cred ca o sa raman tot la varianta homemade stau cam prost cu bugetul.
Vreau sa construiesc un acvariu in jur de 50 L. Asa orientativ, stiti cam m-ar costa geam? Stau in bucuresti.
Buna ReBella, stii cam in cat timp tine pentru un betta Hikari ala care ai recomandat? Am vazut ca are doar 2.5g
Multumesc pentru raspunsuri. Eu am trecut nisip doar printr-o apa fierbinte. Sper sa fie bine si asa.
Salutare, am si eu o problema. Ieri am facut rost de niste nisip de constructii galben, din acela cu mici pietris.
Vreau sa va intreb daca este bun pentru acvariu?

Ieri dupa ce am pus nisip, el inoata nebunatic si loveste de geam de parca vrea sa iasa
Problema e ca azi, betta-ul meu parca e mai lenes, sta numai la fund si se ridica din cand in cand pt aer si atat.

Nisipul arata ca in poza.

Forum Index » Profile for dukull3tz » Messages posted by dukull3tz
Go to: