Message |
|
Pretul la pachetul se reduce la 30 LEI !
|
 |
|
Se da urmator pachet de plante:
-aprox. 7-9 fire de Bacopa Carolina
-2 fire de Ludwigia Repens
-1 fir de Hygrophila Corymbosa “Angustifolia” (nucus)
-4 plante cu radacini de Staurogyne Repens
Pretul este de 35 LEI.
Plantele se scoate dupa ce gasesc doritor!
Mai am cateva plante de Staurogyne Repens pentru doritori care doresc doar staurogyne, pretul este de 3 lei/planta.
Se poate adauga si la pachet !
|
 |
|
Se poate inchide!
|
 |
|
Pesti sunt in continuare de vanzare!
O mica adaugare. Cine cumpara pesti primeste bonus 1 melc pomaceea destul de marisor.
|
 |
|
Roca s-a dat. Se poate inchide!
|
 |
|
Plantele s-au dat. Se poate inchide!
|
 |
|
Vand 6 neoni albastri. Sunt sanatosi si foarte mancaciosi
Pretul este 15 lei pentru toti.
Pesti sunt cei din poza.
|
 |
|
Vand o roca foarte frumoasa pentru decor.
Aveti mai jos cateva detalii despre ea:
-Dimensiuni: L.26 x l.13 x h.15 cm
-Greutate: ~5kg
-Nu este calcaroasa.
Pret: 150 Lei
Cateva poze:
http://img835.imageshack.us/g/dsc04034z.jpg/
|
 |
|
Reducere 15 Lei !!
|
 |
|
Vand urmator pachet de plante:
-1 pot de Egeria ~7-10 fire de ~12cm
-3 fire de Ludwigia Repens
-4 fire de Bacopa Carolina
-3 fire de Hydrocotyle Leucocephala cu pui
-1 fir de Limnophila Gigantea
-2 radacini cu pui de Hygrophila corymbosa “Angustifolia” (nucus)
-o mana buna de pistia
Pretul pentru pachetul este de 20 Lei
Anuntul este pentru Bucuresti!!
|
 |
|
Eu zic ca nu-ti trebuie stiu eu ce teste, mergi pe instinct  Sa fim seriosi acum cativa ani, nici macar nu existau testele alea si oameni faceau acvaristica fara probleme. Asa cum ai zis si tu, nu cresti cine stie ce specie pretentioase, asa ca...
Sa nu mai spun cand o sa iei teste si atunci vezi ca ai mii de probleme in acvariu, atunci sa vezi ce probleme iti faci, asa nestiutor e fericit
Schimburi de apa regulate si hrana putina eu zic ca n-o sa ai probleme si cel mai important nu suprapopula acvariul!! Si plante multe
|
 |
|
Planta din a doua poza e Hydrocotyle leucocephala, poti sa bagi un capat in substrat. Ea ar trebuie sa creasca destul de rapid.
Iar cea din prima poza nu stiu ce este.
|
 |
|
Referitor la anubias, iti recomand sa le faci tratament separat cu Easy carbo. Pune planta afectata intr-un vas, dozezi Easy Carbo zilnic cu doza tripla. In 4-5 zile ar trebuie sa dispara punctele negre.
Iar in acvariu poti sa dozezi zilnic doza recomandata de producator, ajuta la prevenirea algelor.
|
 |
|
Nu cred ca trebuie sa speli burete in faza de ciclare
Iar in legatura cu apa lasat la declorinat, sa stii ca nu este necesar sa mai pui Aqua safe daca ai lasat apa 4 zile. Si in viitor eu te sfatuiesc sa nu mai dai bani pe substante chimice din comert, nu merita banii dat pe ei  (exceptand fertilizanti pt plante  )
|
 |
|
Cory si melcul au ajuns unde trebuie
Rog un moderator sa inchida topicul, multumesc pentru gazduire!
|
 |
|
Bettanul a ajuns la ReBella.
Echipa de curatenie nu mai am, in schimb a ramas un cory si un melc, cine doreste le dau ca donatie.
|
 |
|
Dute la magazinul din Obor!! Gasesti toate culori posibile  Cum intri de la MC, mergi inainte si intrebi acolo!
|
 |
|
Ma bucur ca iti place!  Acvariul simplu nu cred ca costa atata, eu stiu ca cea de 100x40x40 e 230 lei, asa ca asta sigur e mai ieftin.
|
 |
|
Frumos acvariul !!  Mai baga plantele, ca te ajuta mult la ciclare. ca aranjament eu zic sa incerci sa grupezi plantele in tufe, arata mult mai bine asa.
Acvariul sa inteleg ca l-ai luat din Hornbach, cat ai dat pe kitul? Mai tii minte cumva ce pret are doar acvariul sticla?
|
 |
|
Betta este rezervat lui ReBella!
|
 |
|