[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtrarea  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

am loat de la piata un burete boborisitor 3,5 lei lam conecta la pompa si aspira vazzatoarea spus ca este destul de bun pentru 50 de l de apa acu este pus intr-un acavriu de 30 de l isi face treaba sau nu?
[Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Depinde foarte mult de detaliile problemei. Buretele e foarte bun ca si filtrare biologica pentru un acvariu cum ai tu de 30 L. Insa nu prea face treaba ca filtrare mecanica, insa cand schimbi apa aspiri si mizeria deci va fi ok. Acum sa nu suprapopulezi acvariul Cativa pesti de talie mica, gen characide, rasbore, vor fi perfecti. Adica 6-8 neoni, sau 6-8 rasbore sau doar creveti va fi suficient si va face fata filtrul acesta.

fost cesrobis
dukull3tz
Member
[Avatar]

IP:

Salutare, ca sa nu deschid alt topic, o sa postez aici
Am de gand sau iau un acvariu de 54 L, problema e ca am gasit la Vanzari un filtru Aquael Fan 2. La specificatii scrie ca e pentru acvarii intre 100-150L.

E prea puternica pt 50L?
[Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

dukull3tz wrote:Salutare, ca sa nu deschid alt topic, o sa postez aici
Am de gand sau iau un acvariu de 54 L, problema e ca am gasit la Vanzari un filtru Aquael Fan 2. La specificatii scrie ca e pentru acvarii intre 100-150L.

E prea puternica pt 50L?

nu fa greseala sa cumperi separat... cel mai bine dute in hornbach si ia pachet adica acvariu+filtru+incalzitor+termometru+aqua safe+easy balance+mancare te costa 2,5 milioane cu totu un acvariu de 54l
si iti mai da si capac cu neon

This message was edited 2 times. Last update was at 05/06/2010 18:13:59

[Email] [Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

giany wrote:acvariu+filtru+incalzitor+termometru+aqua safe+easy balance+mancare te costa 2,5 milioane cu totu un acvariu de 54l

Domnu`giany, nu mai duce oamenii in hronbach degeaba, ce ai vazut tu la pretul asta cred ca este numai acvariul , fara celelalte accesorii pomenite de tine acolo, inclusiv fara capac. La banii astia, imi iau si eu vreo doua uite aici : http://www.happypets.ro/acvariu-eheim-aquastar-60-p-521.html

dukull3tz wrote:filtru Aquael Fan 2

este foarte bun acest filtru, in primul rand ca are un robinet de unde poti reduce debitul de apa, apoi cu cat e mai mare mediul filtrant, cu atat mai bine . Ca sa nu mai zic , ca , daca vreodata ti se nazare un up-grade, un acvariu mare, ai filtrul acesta pentru el. Succes!

This message was edited 2 times. Last update was at 05/06/2010 19:20:09

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
dukull3tz
Member
[Avatar]

IP:

Lol, mersi popey. O sa iau pe acel model
Acvariul l-am gasit la cineva cu 50 lei asa ca nu cred ca ies mai bine cu un pachet din ala. In plus am deja incalzitor, termometru, mai lipseste doar filtru, substrat, pietris etc
[Yahoo!]
Giany
Membru de baza

IP:

cauta pe net sa vezi ca asa e cum zic eu cu 2 mil jumate tot
http://www.happypets.ro/acvariu-eheim-aquastar-60-p-521.html acelasi acvariu l`am luat cu 2 mil jumate plus mancare si solutiile pt apa de la tetra iti fac poza la bon daca nu crezi am si garantie 3 ani

This message was edited 1 time. Last update was at 05/06/2010 19:46:29

[Email] [Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ok, te cred, hai sa lasam postul asta pentru ce a fost deschis, oricum rezolvat-o dukull3tz.

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: