[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Angel Vamanu
Forum Index » Profile for Angel Vamanu » Messages posted by Angel Vamanu
cumpar in functie de pret 10-30 buc microsasbora galaxy aka. Danio margaritatus.
multumesc
stiu ca sunt specii de pesti care isi manaca puii chear si la ciclide... la specia asta cum este..? am uitat sa mentionez ca femela are 4-4.5 cm e normal sa aiba pui deja?sau o fi furat ouale alteia? din cate mai stiu ajunge la 10 cm la maturitate... poate sa fii ajuns deja la maturitate sexuala?
multumesc pentru raspunsuri...
am cumparat acum aprox o saptama doua femele Kingsizei Maingano pentru masculul pe care il am si am avut surpriza ca una din femele sa tina in gura oua.. si acum nu stiu ce sa fac.. as vrea sa pastrez puii daca e sa iasa ceva... trebuie sa separ femela de ceilalti pesti? dupa ce or sa se "nasca" puii trebuie sa-i separ de femala?
nu stiu cum sa procedez... va rog sa ma ajutati
multumesc
femela e din specia cu masculul din poza de mai jos dar nu e el fericitul tata din pacate
image
azi dimineata l-am gasit mort... tare as vrea sa stiu ce a avut pestele asta.. sa nu patesc si cu ceilalti la fel
si arata cam asa umflatura despre care am vorbit in post-ul de mai sus:
image
buna... am si eu o problema cu urmatorul peste:
image
pestele are aproximativ 4-5 cm.. cam de vreo 3 zile nu mai mananca este foarte apatic... respira greu sta mai mult ascuns si colac peste pupaza ieri am observat o umflatura pe abdomen in partea dreapta cam de 4-5 mm... ( poza este facuta cu 1-2 zile inainte sa vad umflatura, sta prea ascuns sa pot sa ii fac poza la umflatura)
macare le dau: snaksuri pt ciclidae de la JBL, niste viermi de nustiu care inghetati si mai am niste fulgi de la tetra
am citit pe forum ca se poate sa fi ingitit un snaks dintrala si sa se fi umflat in el... la fel m-am gandit k poate a inghitit o piatra...
astazi am pus in acvariu "bactopur" si am inteles k trebuie sa mai pun inca odata in ziua a 3-a si daca mai e nevoie in ziua a 5-a
din pacate nu stiu cum se numeste specia( poate ma ajutati va rog)
in acvariu(126L) mai am un mascul la fel 2 femele din acceasi specie 4 ciclidae portocalii 2 ciclidae galbene (toti de 4-5cm) si o ciclidade 10 cm "leopard"???(e alb cu pete maro mici.. sau maro cu pete albe )
filtru extern tera tec EX700 din care am eliminat carbunele activ inainte sa pun bactopur
un remediu? VA ROG!!
pestele asta era cel mai vioi din acvariu... imi placea cel mai mult.. sapa grote.. era cel mai muncitor.. si de cateva zile nimic.. deabea mai apuc sa il vad... nici cand le dau mancare nu mai reactioneaza.. nici cand il sperii NIMIC

Forum Index » Profile for Angel Vamanu » Messages posted by Angel Vamanu
Go to: