[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Angel Vamanu
Forum Index » Profile for Angel Vamanu » Messages posted by Angel Vamanu
reducere de pret + transport in tara dupacum urmeaza:

reactor CO2 ProFlora Taifun + ProFlora Taifun Extend (extensia) - 50 lei pentru cine vine la obor sau 65 de lei cu tot cu transport oriunde in tara prin curier

pentru mai multe detalii sau o tranzactie mai rapida nu ezitati sa ma contactati la nr: 0 7 40 51 31 2 0
reducere de pret + transport in tara dupacum urmeaza:

reactor CO2 ProFlora Taifun + ProFlora Taifun Extend (extensia) - 60 lei pentru cine vine la obor sau 75 de lei cu tot cu transport oriunde in tara prin curier

pentru mai multe detalii sau o tranzactie mai rapida nu ezitati sa ma contactati la nr: 0 7 40 51 31 2 0
Vandut, multumesc, se poate inchide
lampa a fost vanduta a mai ramas la vanzare reactorul caruia ii fac o reducere de pret:

reactor CO2 ProFlora Taifun + ProFlora Taifun Extend (extensia) - 69 lei

cumparatorul vine dupa ele la metrou Obor
pachetul este rezervat momentan, revin cu detalii
cumpar:
Metriaclima estherae - de preferat sa aiba intre 1 si 6 cm
maylandia estherae - de preferat sa aiba intre 1 si 6 cm

reactor CO2 ProFlora Taifun + ProFlora Taifun Extend (extensia) - 79 lei
lampa 15w pt. acvariu nano , ideala 8-45 litrii - 40 lei

cumparatorul vine dupa ele la metrou Obor
tot ce este in lista de mai jos la vanzae se vinde si separat cu conditia de a se vinde mai intai discusii.
pretul pe pachet este 150lei

1) 2 pui de discus Mandarin Passion 3cm .............. 35lei
2) bazin 15L.......................................................9 ei
3) incalzitor Jwel 50W........................................ 45 lei
4) lampa Aquatic Nature Solar Duo Boy 13W.......... 99 lei
5) filtru extern Hailea SL 206................................22lei

comparatorul trebuie sa vina dupa ele la statia de metrou Obor
pentru o tranzactie mai rapida sau alte detalii : 0740 51 31 2 0

toate produsele se pot vedea in filmuletul de mai jos:
s-au vandut, multumesc
vand 2 pesti microrasbora galaxy (mascul si femela) si 15 creveti red cherry
pret pachet 30 lei
pentru mai multe detalii sau o ranzactie mai rapida nu ezitati sa ma contactati la nr: 0 740 5 1 31 20
cumparatorul trebuie sa vina la statia de metrou Obor

crevetii pot fi vazuti in link-ul de mai jos:

pestii sunt doi dintre cei din filmuletul de mai jos:

neata, aseara am dat tot pachetul
pc.ciprian

cand am cumparat planta scria mare de-o schioapa "Hemianthus callitrichoides CUBA" ce era sa fac sa zic ca mi-a tras teapa petsopul ?

oricum cuparatorul lui a fost mai mult decat incantat de achizitionare, cu siguranta pentru el va fi un challenge sa mentita setupul in forma asta avand in vedere ca co2-ul l-am vandut altcuiva iar instalatia lui de co2 este inca "necomandata"

rog un administrator sa inchida topic-ul sau sa editeze prima postare si sa stearga numarul mau de telefon.
multumesc mult pentru gazduire
weekend placut tuturor.
Draga gengiskhan,

sunt bucuros sa vad ca moderatorii/utilizatorii dau indicatii si ajuta, si iti multumesc pentru asta. intre timp am postat si la rubrica despre noi.

intradevar pozele nu se vad din pricina unei greseli proprii totusi am adaugat doua link-uri cu doua filmulete ale bazinului facute aseara. din experienta stiu ca un filmulet face cat o suta de mii de poze deci greseala sper sa mi se ierte.

cu bunavointa voastra si fara suparare sper ca mai pot adauga odata link-urile:

http://www.youtube.com/watch?v=UbLf64VGvvM
http://www.youtube.com/watch?v=JJQitEGfOP0

multumesc
numai bine!
ma numesc Angel (am 26) sunt din Bucuresti si momentan imi vand acvariul plantat ( http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/16532.page ) sa fac rost de bani pentru a reveni in forta cu un acvariu plin de africani
ma bucur sa va gasesc asa de multi si sunt convins ca ne v-om intelege de minune
banuiesc ca de indata ce actualul bazin este de vanzare nu am ce sa descriu aici. voi reveni cu descrierea noului setup in septembrie.

doua filmulete cu actualul bazin le gasiti la urmatoarele link-uri:

la link-urile de mai jos gasiti si doua filmulete cu acvariul :

se veinde acvriu 126L cumparat de la hornbach in urma cu aproximativ un an, masa acvariu si butelie CO2

as prefera sa le vand in ordinea desrierii de mai jos:

1: set acvariu 126L+locatari ce contine (pret 450 Lei) :
- bazin 126L in care se afla 13 microrasbora galaxy, 3 otto, ~130 creveti red cherry si foarte multe fire de vivipara si gazon din hemianthus cuba(mai multe se pot vedea in pozele de mai jos) 20 litrii de pietris negru de la hornbach
- capacul bazinului la care a fost modificata lumina pentru a incapea 6x25W T5 osram 865&965
- incalzitor 100W
- test permanent CO2
- surface skimmer
- termometru
bonus fertilizanti: easy carbo (easy life) 1L, proFito (easy life) 0,5L, priza programabila

image
image

2: masa acvariu cu dimensiunile 70cm inaltime 81cm latime 36cm adancime (pret 100lei)

image

3: butelie CO2 7L(revizie valabila 2019) cu inaltimea de 55cm cu regulator de presiune dupla numarator de bule JBL, furtun, valva antiretur JBL si difuzor CO2 JBL din sticla cu pastila ceramica+ un reactor JBL Taifun cu tot cu extensie (Pret 500lei)

image
s-au dat
multumesc
de vanzare:
15 buc Elongatus Yelowtail 3-4cm cu 5lei buc
5 buc Elongatus Yelowtail 2-3cm cu 3lei buc
13 Melanochromis Auratus 2.5-4cm 6lei buc

in poza este unul din auratusii de vanzare
image

in poza sunt parintii elongatusilor care sunt de vanzre
image
probabil trebuie sa fie un numar mare pentru ca la mine nu sunt timizi deloc
se gasesc si la noi, tot ce tebuie sa faci este sa cauti mult sau sa-l contactezi pe viorel.71 de pe forum .
eu am achizitionat 20 buc si sunt foarte draguti.
am 7 neoni si 3 rasbora
plantele care m-ar interesa sunt urmatoarele:
pentru detalii sau o tranzactie mai rapida beep pe nr de tel: 0726 111 549 si sun eu

1.christmas moss,

2.Anubias nana
image

3.Hydrocotyle verticillata(in poza de mai jos) a nu se face confuzie cu hydrocotyle leucocephala(cauta pe google pentru diferente) care arata altfel:
image

4.Didiplis diandra
image

5.Glossostigma elatinoides
image

6.Hemianthus callitrichoides ”Cuba"
image

7.Utricularia Graminifolia
image

8.Eriocaulon setaceum
image

9.Eriocaulon "thailand"