[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
femela Kingsizei Maingano help  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

am cumparat acum aprox o saptama doua femele Kingsizei Maingano pentru masculul pe care il am si am avut surpriza ca una din femele sa tina in gura oua.. si acum nu stiu ce sa fac.. as vrea sa pastrez puii daca e sa iasa ceva... trebuie sa separ femela de ceilalti pesti? dupa ce or sa se "nasca" puii trebuie sa-i separ de femala?
nu stiu cum sa procedez... va rog sa ma ajutati
multumesc
femela e din specia cu masculul din poza de mai jos dar nu e el fericitul tata din pacate
image
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca ai un acvariu, poti s-o separi. E bine sa-i faci niste locuri in care sa se poata ascunde . Bineinteles ca e nevoie de filtrare in acvariu-maternitate.
Dupa ce ies puii poti scoate femela. Sa fii atent sa nu-i ia inapoi in gura cind o prinzi, se mai intimpla.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Angel Vamanu
Junior member
[Avatar]
IP:

stiu ca sunt specii de pesti care isi manaca puii chear si la ciclide... la specia asta cum este..? am uitat sa mentionez ca femela are 4-4.5 cm e normal sa aiba pui deja?sau o fi furat ouale alteia? din cate mai stiu ajunge la 10 cm la maturitate... poate sa fii ajuns deja la maturitate sexuala?
multumesc pentru raspunsuri...
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Pot ajunge la maturitate sexuala inainte de a atinge dimensiunea maxima.
De obicei isi maninca icrele pestii stresati, uneori le maninca fara motiv.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Cichlidae
Go to: