buna... am si eu o problema cu urmatorul peste:
pestele are aproximativ 4-5 cm.. cam de vreo 3 zile nu mai mananca este foarte apatic... respira greu sta mai mult ascuns si colac peste pupaza ieri am observat o umflatura pe abdomen in partea dreapta cam de 4-5 mm... ( poza este facuta cu 1-2 zile inainte sa vad umflatura, sta prea ascuns sa pot sa ii fac poza la umflatura)
macare le dau: snaksuri pt ciclidae de la JBL, niste viermi de nustiu care inghetati si mai am niste fulgi de la tetra
am citit pe forum ca se poate sa fi ingitit un snaks dintrala si sa se fi umflat in el... la fel m-am gandit k poate a inghitit o piatra...
astazi am pus in acvariu "bactopur" si am inteles k trebuie sa mai pun inca odata in ziua a 3-a si daca mai e nevoie in ziua a 5-a
din pacate nu stiu cum se numeste specia( poate ma ajutati va rog)
in acvariu(126L) mai am un mascul la fel 2 femele din acceasi specie 4 ciclidae portocalii 2 ciclidae galbene (toti de 4-5cm) si o ciclidade 10 cm "leopard"???(e alb cu pete maro mici.. sau maro cu pete albe

)
filtru extern tera tec EX700 din care am eliminat carbunele activ inainte sa pun bactopur
un remediu? VA ROG!!
pestele asta era cel mai vioi din acvariu... imi placea cel mai mult.. sapa grote.. era cel mai muncitor.. si de cateva zile nimic.. deabea mai apuc sa il vad... nici cand le dau mancare nu mai reactioneaza.. nici cand il sperii

NIMIC